Uçak Bileti

Kullanıcılarına her zaman yenilikler sunan Turna.com, bu kez Zorlu World işbirliği ile karşınızda…

Zorlu Center’in uygulaması olan Zorlu World, içindeki Alışveriş Merkezi, Performans Sanatları Merkezi, Otel, Ofis ve Rezidans hizmetleri için avantajlı teklifler sunan bir müşteri ödül programı. Müşterilerine mobil uygulama ile hizmet veren programa Turna.com kampanyası ile birlikte uçak bileti indirimleri de eklendi.

Kampanyada sevdiğinizle beraber gitmek istediğiniz herhangi bir yer için Turna.com uçak biletlerinde 50 TL indirim sağlanıyor. Şubat ayı boyunca devam edecek olan kampanyadan yararlanmak için Zorlu World’ün mobil uygulamasına sahip olmanız yeterli. Ücretsiz indirilen mobil uygulamanın Teklifler bölümünden Turna.com indirimini görebilirsiniz. Burada verilen kod Turna.com mobil uygulamasında geçerli oluyor.

Zorlu World indirim kodunu nasıl kullanırım?

Zorlu World teklifler bölümünden aldığınız Turna.com indirim kodunu kullanmanız için Turna.com mobil uygulamasının Menü bölümüne tıklayın. Ardından “Kampanya kodu kullan” başlığını seçin ve açılan sayfada kupon kodunu girin. İki kişilik olarak arattığınız biletlerden istediğinizi 50 TL indirimli satın alabilirsiniz.

Zorlu World mobil uygulamadaki Turna.com indirimini yurt içi veya yurt dışı uçak biletlerinde kullanabilirsiniz. İndirim çift kişilik, çift yön biletlerde ya da çift kişilik, tek yön biletlerde de geçerlidir. Her kupon sadece bir kez kullanılabilir. 1000 kod ile sınırlı olan kampanya için acele edin!

Mobil Uygulama

Zorlu World mobil uygulaması

Zorlu World mobil uygulaması üyelerine, Zorlu Center’daki markaların sunduğu kampanyaları da bildiriyor. Anlık indirimler, hediye sinema biletleri, ücretsiz wi-fi, navigasyon ve Arabamı Bul hizmeti sağlıyor. Zorlu Center restoranlarında, PSM etkinliklerinde, Raffles İstanbul’da da çeşitli ayrıcalıklar sunuyor. Zorlu World mobil uygulamasını indirerek avantajlardan yararlanmaya başlayabilirsiniz. 

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here