Uçak Bileti

Özgürlükçü yaşam tarzı ve sunduğu sayısız fırsat nedeniyle ‘rüyalar ülkesi’ olarak anılan Amerika, seyahat meraklıları için de oldukça etkileyici bir coğrafyaya sahip. Tarihi güzellikleri, doğasıyla turistleri cezbeden sayısız eyalet içerisinde, gezilip görülecek büyüleyici yerlere doğru yola çıkarak, unutulmaz manzaralarla karşılaşabilirsiniz.

Amerika Seyahatinde Ziyaret Edilecek 4 Ünlü Eyalet

1. New York

Amerika’nın kalbinin attığı yer olarak bilinen New York, devasa gökdelenleri ve birbirinden ışıltılı reklam panoları ile hayranlık uyandırıyor. Dünyaca ünlü markalara ev sahipliği yapan alışveriş sokaklarının yanı sıra sanata bir kez daha aşık eden opera ve tiyatro salonlarıyla milyonlarca insanı buluşturan bir cazibe merkezi olan New York, Amerika’nın ünlü eyaletleri arasında ilk sıralarda yer alıyor.

2. Hawaii

Mobil Uygulama

Şahane renklere sahip plajları sayesinde dünyanın dört bir yanından turist akınına uğrayan Hawaii, rengarenk sokakları, sıcakkanlı insanları ve hareketli gece hayatı ile dikkat çeken bir bölge. Ülkenin en kalabalık yerleşim yerlerinden biri olan Hawaii, Amerika’nın güneyinde kalan bir adalar grubundan oluşuyor. Ülke sınırlarında bulunan tek ada eyaleti olmasıyla da tanınan bu etkileyici yer, muhteşem doğasıyla göz alıyor.

3. Alaska

Yaban hayatını ve soğuk iklimi deneyimlemek isteyenler için oldukça cazip bir yer olan Alaska, Amerika’nın yüzölçümü bakımından en büyük eyaleti olmasına rağmen nüfus bakımından oldukça az sayıda insanın yaşadığı bir coğrafya. Doğal güzellikleri ile dünyanın eşsiz yerleşim yerleri arasında gösterilen Alaska, sayısız buzul, göl, nehir ve yabani canlıya ev sahipliği yapan büyüleyici bir seyahat rotası.

4. Kaliforniya

Amerika’nın nüfus bakımından en kalabalık eyaleti olan Kaliforniya, Los Angeles, San Diego ve San Francisco gibi popüler şehirleriyle adından söz ettiriyor. Ayrıca doğasıyla kendine hayran bırakan Yosemite Ulusal Parkı ve dünyaca ünlü starların yaşadığı Hollywood da, Kaliforniya’da görülecek yerler arasında öne çıkıyor.

Siz de, Amerika uçak bileti fırsatlarına göz atarak, ülkenin ünlü eyaletleri arasında keyifli bir seyahat imkanı bulabilirsiniz.

NOT: Amerika vizesi hakkında detaylı bilgilere de Turna.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here