Ramazan Bayramı Tatilinde Nereye Gidilir?

ramazan bayramı tatilinde nereye gidilir

Aile bireylerinin bir arada keyifle vakit geçirdiği, yeni seyahat planlarının yapıldığı Ramazan Bayramı bu yıl 10 Nisan 2024 Çarşamba günü başlayıp 12 Nisan 2024 Cuma günü bitiyor. Pazartesi ve Salı günleri de tatil ilan edilirse Ramazan Bayramı tatili önceki ve sonraki hafta sonları ile beraber 9 günlük bir fırsat yaratacak. Tatil için fırsat arayan ve yıl içerisinde zaman darlığından plan yapamayanlar için Ramazan Bayramı tatilinde nereye gidilir sorusu oldukça heyecan verici. Bu tatil doğru değerlendirildiğinde çok verimli bir seyahate dönüşebilir. 😊

Ülkelerin Tuhaf Kuralları: Şaşıracağınız 9 Yasak

Dünya, her yeni dakika ilginç bilgilerle şaşırtmaya devam ediyor. Sık seyahat eden kişilerin tanık olduğu ilginç deneyimlerin yanında sosyal medya ve geleneksel medya kanalları aracılığıyla öğrendiğimiz bazı tuhaf bilgiler dünyanın aslında ne kadar zengin bir yer olduğunun en samimi göstergesi. Koydukları kural ve kanuni düzenlemelerle hem kendi vatandaşlarına hem de ülkelerini ziyaret edenlere bazı kısıtlamalar getiren ülkelerden en ilginç kuralları okuyunca bu yerlere gitme konusundaki fikrinizi yeniden gözden geçirebilirsiniz. İşte dünyadaki ülkelerin tuhaf kuralları...

Türkiye Unesco Miras Listesi | 21 Kültür Mirası

Türkiye unesco miras listesi

Türkiye'nin zengin kültürel mirası, tarih boyunca çeşitli medeniyetlere ev sahipliği yapmış olmasının bir yansıması. Bu eşsiz miras, ülkenin her köşesinde görülebiliyor. Bazı değerlerimiz henüz geçici miras listesinde olsa da tam 21 alanımız UNESCO tarafından dünya mirası olarak kabul edilmiş. Türkiye UNESCO Miras Listesi sadece ülkemiz için değil, aynı zamanda dünya tarih ve kültürü için de önemli. Bu yazıda, Türkiye'nin tarihi ve kültürel zenginliklerini keşfetmek için heyecan verici bir yolculuğa çıkacağız. Hazır mısınız? O zaman gelin, Türkiye'nin eşsiz mirasına birlikte göz atalım.

2024 Seyahat Trendleri Neler?

2024 seyahat trendleri

2024 yılı bol tatili olan bir yıl. Hem dini bayramlar hem de resmi bayramlar derken 2024 yılında yıllık izinleri kullanmadan yaklaşık 40 gün tatil yapma imkanı var. Durum böyleyken önceden plan yaparak bu tatil günlerini güzel bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Bu seyahatlere çıkarken de 2024 seyahat trendleri takip ederek seyahatlerinize yön verebilirsiniz.

Sevgililer Günü’nde Nereye Gidilir? 10 Romantik Destinasyon

sevgililer gününde nereye gidilir

Sevgililer gününü unutulmayacak bir güne dönüştürmek, sevgilinizi mutluluktan havalara uçurmak istiyorsanız ona bir uçak bileti hediye edin. Kalabalıklardan uzakta baş başa geçireceğiniz bir programla, ya da hayallerinizin izini süreceğiniz romantik rotalarda muhteşem bir 14 Şubat geçirebilirsiniz. Peki ama sevgililer gününde nereye gidilir diye düşünüyor, bir yer bulamıyorsanız telaşlanmayın. O sorunun yanıtı bu yazıda. 😊

Şubat Ayında Gezilecek Yerler | 10 Harika Destinasyon

Şubat ayında gezilecek yerler

Şubat ayı kışı sevenlerin, kar ve kayak sevdalılarının yüzünü gülümsetmeye geldi. Kayak takımlarınızı alıp dağlara çıkmak için bekliyorsanız Şubat'ta gidebileceğiniz harika kayak merkezleri sizi bekliyor. Şubat ayında gezilecek yerler listemizde hem Türkiye'den hem dünyadan harika yerler var. Kışın hakkını vereceğiniz ya da soğuklardan kaçmak için tercih edebileceğiniz sıcak destinasyonlar Şubat tatilinizi unutulmaz kılacak.

Türkiye’de Şubat Ayı Festivalleri 2024

Şubat ayı festivalleri

Kültürü, sanatı, yöresel lezzetleri, müziği ve sosyalleşmeyi sevenleri buluşturan en güzel yerler festivaller. Ülkemizin her köşesinden bir çok yöresel festivalimiz var. Bu festivaller yaz kış demeden yapılıyor ve yerli yabancı bir çok ziyaretçi ağırlıyor. Hem yöre halkı için bir uğraş oluyor hem de bölgenin turizmine katkı sağlıyor. Şubat ayı festivalleri keyifli vakit geçirebileceğiniz harika kültürel etkinlikler. Kışın en soğuk ayı Şubat'ta içimizi ısıtacak, yeni insanlar, yeni kültürler tanıyacağımız birbirinden renkli festivallere birlikte göz atalım.

İstanbul’a Yakın Gezilecek Yerler : Gidilecek 20 Rota

istanbula yakın gezilecek yerler

İstanbul, tarih kokan sokakları, nefes kesen manzaraları ve kültürel zenginlikleriyle büyüleyici bir şehir. Ancak bazen şehir hayatının karmaşasından uzaklaşmak, sakin bir kaçamak yapmak isteyebilirsiniz. İşte tam da bu noktada Google'da hemen İstanbul'a yakın gezilecek yerler aratılıyor. 😀 Şehirden sadece birkaç saat uzaklıkta, keşfetmeye değer birçok güzellik sizi bekliyor. Doğanın kucakladığı, tarihle iç içe geçmiş bu noktalar, şehir stresinden uzaklaşmak ve unutulmaz anlar biriktirmek için ideal. İstanbul'un çevresindeki bu keyifli rotalara birlikte göz atalım.

22,800TakipçilerTakip et
3,136TakipçilerTakip et
8,590AbonelerAbone ol