Uçak Bileti

Eğer evrak toplamak ya da harç ücreti ödemek gibi prosedürlerle uğraşmadan yola çıkmak istiyorsanız, vizesiz seyahat edilebilen ülkeler sizin için biçilmiş kaftan. Dünyanın pek çok kıtasında olduğu gibi Asya‘da da muhteşem suları ve eşsiz doğası ile sizi bekleyen sayısız ülke bulunuyor. Şimdi engelleri bir kenara bırakın ve özgür bir seyahat için bavulunuzu hazırlamaya başlayın.

Asya’da Vizesiz Seyahat Edebileceğiniz 5 Ülke 

1. Endonezya

Cakarta ve Bali Adaları ile popüler hale gelen Endonezya‘da toplan 17 bin 508 ada bulunuyor. Sınır kapısında 30 günlük vize alma imkanı olan bu eşsiz ülke, bembeyaz kumsallarla süslü sahilleri, zengin kültürü ve göz alıcı doğası ile gezginlerin favori adresleri arasında yer alıyor.

Endonezya uçak bileti turna.com’da.

2. Filipinler

Pasifik Okyanusu’nun batısında konumlanan Filipinler, başkent Manila‘nın yanı sıra turizm cenneti Boracay‘la da dünyanın dört bir yanından turist çekmeyi başarıyor. 7 bin 107 adet ada ve adacıktan meydana gelen bir Güneydoğu Asya ülkesi olan Filipinler’de 30 gün boyunca vize sorunu yaşamadan seyahat edebilirsiniz.

Mobil Uygulama

Filipinler uçak bileti en iyi fiyatlarla turna.com’dan alınır.

3. Bangladeş 

1969 yılında bağımsızlığını ilan ederek Pakistan’dan ayrılan Bangladeş, zengin ve renkli kültürü ile ilgi çeken bir turizm destinasyonu. 30 gün boyunda vize sorunu olmasan seyahat edebileceğiniz bu eşsiz ülkede Cox Bazar Plajı‘nın yanı sıra başkent Dakka‘da bulunan Parlamento Binası ve Savaş Müzesi ziyaret edilebilir.

Bangladeş’in tüm şehirlerine uygun fiyatlarla seyahat etmek için Bangladeş uçak bileti fiyatlarına göz atın.

4. Hong Kong

Asya’nın en büyük serbest pazarı ve limanı olarak nitelendirilen Hong Kong‘a, 90 gün boyunca vizesiz giriş yapmak mümkün. Çin Halk Cumhuriyeti’ne bağlı özel idari bir bölge olan Hong Kong; Kowloon Yarımadası ve Hong Kong Adası gibi yaklaşık 235 küçük adadan oluşuyor.

Hong Kong’a ulaşmak için iyi bilet fiyatları için tıklayın : Hong Kong uçak bileti.

5. Kamboçya

Dünyaca ünlü Angkor Wat Tapınakları ile ünlenen Kamboçya, Güneydoğu Asya’da yer alıyor. İlginç ve zengin kültürü ile kendine hayran bırakan ülke, bölgenin en çok turist çeken yerlerinden biri. Kuzeybatıda Tayland, kuzeydoğuda Laos, doğuda ise Vietnam ile komşu olan Kamboçya’ya, sınır kapısında 30 günlük vize alınabiliyor.

Kamboçya uçak bileti için turna.com’u ziyaret edin.

Siz de uçak bileti kampanyalarını takip ederek, Asya’nın bu renkli ülkelerini yakından görme fırsatı yakalayabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer Vize Makaleleri
E-vize nedir?
Vize sponsor nedir?
Öğrenci vizesi nasıl alınır?
Transit vize nedir?
Vizesiz gidilecek ülkeler
Vize isteyen ülkeler
Schengen vizesi nedir?

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here