Uçak Bileti

Türkiye’ye bir hayli uzak bir mesafede yer alan Okyanusya kıtası, bozulmamış doğası, doğal güzellikleri, kendine has kültürü, ilginç kültürü ve insanı şaşırtan yapısıyla büyüleyici bir coğrafya.

Okyanusya kıtasında Türkiye’den vize istemeyen çok sayıda ülke bulunuyor. Birçoğu ada ülkesi olan bu yerler, farklı bir heyecanla keşif duygusuna harekete geçirebilecek özellikte. Vize istemeyen Avustralya ülkeleri, vize derdiyle uğraşmadan, bürokrasi ve zaman kaybı olmadan seyahat planı yapanlar için büyük bir fırsat taşıyor.

Fiji-Ucak-Bileti

Türkiye’den Vize İstemeyen Okyanusya Ülkeleri

  • Cook Adaları, Vizesiz (31 gün)
  • Fiji, Vizesiz (120 gün)
  • Mikronezya, Vizesiz (30 gün)
  • Niue, Vizesiz (30 gün)
  • Palau, Sınır kapısında vize verilmektedir (30 gün, 50 $)
  • Samoa, Sınır kapısında vize verilmektedir (60 gün)
  • Tonga, Sınır kapısında vize verilmektedir (31 gün)
  • Tuvalu, Sınır kapısında vize verilmektedir (30 gün)
  • Vanuatu, Vizesiz (90 gün)

Her ne kadar ulaşım için diğer bölgelerden daha uzun bir süre gerekse de Avustralya ve çevresinde vize istemeyen ülkeler, keyifli bir seyahat için önemli bir potansiyel taşıyor. Bakir doğası, farklı deneyimlere merhaba diyen yapısı, dünyanın başka hiçbir yerinde görülmeyen bitki ve hayvan varlığıyla Avustralya tam anlamıyla bir cennet.

Tuvalu-Ucak-Bileti

Mobil Uygulama

Vizesiz Avustralya (Okyanusya) ülkelerini keşfetmek için hava yolu şirketlerinin uçak bileti kampanyalarını takip etmek, uygun uçak bileti fırsatlarını yakalamak gerekiyor. Uçak bileti ve pasaportla kolaylıkla ziyaret edilebilen bu ülkeler, yeni deneyimlere açık olan herkes için cezbedici.

Farklı hava yolu şirketlerinin uçak bileti kampanyalarını bir arada sunan, Turna.com online uçak bileti satış sitesini takip ederek, vizesiz Okyanusya seyahati için ilk adımı atmak oldukça kolay. Satın alınamayacak tek şey geçen zaman. O yüzden hemen şimdi harekete geçin, yolculuğu planlayın! Vize İstemeyen Tüm Ülkeler Listesi için tıklayınız.

İlginizi Çekebilecek Diğer Vize Makaleleri
E-vize nedir?
Vize sponsor nedir?
Öğrenci vizesi nasıl alınır?
Transit vize nedir?
Vizesiz gidilecek ülkeler
Vize isteyen ülkeler
Schengen vizesi nedir?

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here