Uçak Bileti

Dünyanın farklı ülkeleri farklı özellikleriyle ön plana çıkıyor. Bazı ülkeler futbolda bir numara, bazıları dünyanın en uzun insanlarına sahip. Bazı ülkeler ise güzel kadınları ile ün yapmış durumda. Her ne kadar her yıl düzenlenen güzellik yarışmalarında Venezuela ilk sıralarda yer alsa da yapılan araştırmalar Venezuela’nın önüne geçen ülkeler olduğunu kanıtlıyor.

En Güzel Kadınlara Sahip 10 Ülke

1. Brezilya

Dünyada en çok fotomodele sahip ülkelerden Brezilya, genetik unsurlar nedeniyle en güzel kadın kategorisinde zirvede yer alıyor. Etnik köken ve melezlik gibi durumlar, Brezilyalı kadınları görsellikte zirveye taşıyor.

2. Rusya

Rusya-Dunya-Guzeli

Mobil Uygulama

Rusya denildiğinde sarışın, beyaz tenli güzel kadınlar akla geliyor. Moskova metrosunda, Sibirya kırsallarına kadar ülkenin dört bir yanında fiziğiyle dikkat çeken güzle kadınlar, formlarını korumak için mücadele veriyor.

3. Slovakya

Slovakya-Kadinlari

Uzun boylu, sarı saçlı ve mavi gözlü kadınların ülkesi Slovakya, sıralamada üçüncü sırada. Genetik olarak İsveç’le benzerlik gösteren Slovak kadınları, dünyaca ün yapan bir güzelliğe sahip.

4. İsveç

Isvecli-Kadinlar

Dünyanın ilk güzellik yarışmasının galibi İsveç’te kadınlar sadece dış güzellikleriyle ön planda değil. Eğitim, kültür gibi konularda da dünyanın en üst sıralarında yer alan İsveçli kadınlar sarışın, renkli gözlü ve uzun boylu.

5. Venezuela

Venezuela-Dunya-Guzeli

Son yıllarda güzellik yarışmalarında aldıkları derecelerle tüm dünyanın ilgisini çeken Venezuelalı kadınlar, bu alanda ulusal düzeyde bir rekabet içerisinde. Başkent Caracas, güzellik konusunda birbiriyle yarışan güzel kadınların podyum alanı.

6. Kolombiya

Kolombiyali-Kadinlar

Ten renkleri, vücut yapıları ve uzun boylarıyla Kolombiyalı kadınlar, dünyanın en güzel kadınları arasında gösteriliyor. Tıpkı Venezuelalı kadınlar gibi çok sayıda uluslararası dereceye sahip olan Kolombiyalı kadınlar her yerde kendini belli ediyor.

7. Ukrayna

Ukraynali-Kadinlar

Komşu ülke Rusya’daki kadınlar gibi Ukraynalı kadınlar da güzellik konusunda ün yapmış. İyi giyinen, kendine iyi bakan Ukraynalı kadınlar her an dikkat çekiyor.

8. Lübnan

Lubnan-Dunya-Guzeli

Orta Doğu’nun tartışmasız en güzel kadınlara sahip ülkesi Lübnan, bu güzelliğini Batı kültürüyle entegre eden yapısıyla tüm dünyaya duyurmayı başarmış. Yanık tenli, dikkat çekici Lübnanlı kadınlar uluslararası yarışmalarda da başarılı oluyor.

 

9. ABD

Amerikali-Kadinlar

Dünyanın en güzel kadınları sıralamasında ABD ilk 10’da yer alan ülkelerden. Ülke genelinde obezite özellikle kadınlar arasında ciddi bir sorun olsa da kadınlar kendilerine bakmayı, iyi giyinmeyi oldukça seviyor. Özellikle Kaliforniya ve Miami sahilleri Amerikalı kadınların kendilerini gösterdikleri popüler yerler.

 

10. Angola

Angolali-Kadinlar

Kainat güzellik yarışmasında birincilik derecesine sahip iki Afrika ülkesinden biri olan Angola, son yıllarda Afrika’nın en güzel kadınlarına sahip olan ülkesi olarak tanınmaya başladı. Uluslararası ajansların ilgisi nedeniyle kendilerine özen gösteren Angolalı kadınlar, her daim bakımlı ve çekici.

Uluslararası yarışmalarda dereceye giren kadınlar genellikle benzer ülkelerden çıksa da dünyanın her yerindeki kadınlar, birbirinden güzel. Dünyanın dört bir yanında farklı kültürleri deneyimlemek ve yeni serüvenlere tanıklık etmek için seyahat etmek gerekiyor. Uygun uçak bileti seçenekleri için Turna.com online uçak bileti satış sitesine göz atın, biletinizi alarak seyahatinizi gerçekleştirin.

Otobüs Bileti

1 YORUM

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here