Uçak Bileti

Dalmaçya, Adriyatik Denizin kıyısındaki karstik coğrafyanın meydana getirdiği girintili çıkıntılı, adalı, yarımadalı şahane bir bölge. Adriyatik denizine açılan kıyılar Dalmaçya Kıyıları olarak adlandırılıyor. Dünyanın en özel bölgelerinden biri olan Dalmaçya Kıyıları, Hırvatistan turizminde önemli bir paya sahip.

Son yıllarda Avrupa’da yükselen turizm destinasyonlarından birine dönüşen Dalmaçya şehrin koşuşturmasından kaçmak, doğayla ve tarihi mirasla baş başa zaman geçirmek için ideal. Dalmaçya kıyıları tatilinde gidebileceğiniz her nokta keyifli, sessiz ve kuytu

Hırvatistan’ın Dalmaçya Kıyıları 3 bölgeden oluşuyor. Güney, orta ve kuzey Dalmaçya’da birbirinden güzel şehirler, kasabalar ve şirin köyler bulunuyor. Bakir doğa güzellikleri ve zengin kültürel mirası ile öne çıkan Dalmaçya kasabaları deniz, kum, güneş tatili planlayanlar için de bolca alternatif sunuyor.

Dalmaçya Kıyıları Gezilecek Yerler

1. Güney Dalmaçya

dalmacya kıyıları
Baska Voda

Güney Dalmaçya Bölgesinde 3 bin nüfusu ile küçük bir kasaba olan Baska Voda, güzel plajları ve harika iklimi ile tanınıyor. Hırvatistan’da deniz tatili yapılabilecek en iyi yerlerden olan Baska Voda daha çok yerli turistlerin zaman geçirdikleri bir kasaba.

Mobil Uygulama

Hırvatistan ana karasına en uzak noktada yer alan Vis Adası, Adriyatik Denizi üzerinde konumlanıyor. Yoğun turist kalabalığından uzak olması nedeniyle gözlerden uzak tatil yapmak isteyenler Vis Adası’nı ziyaret ediyor.

Turna.com mobil uygulamasından satın aldığın her uçuştan puan kazanırsın, kazandığın puanlarla bedava uçarsın. Arkadaşlarını davet et. Onlar uçtukça sen kazan. Hem de tek seferlik değil ömür boyu. En uygun Hırvatistan uçak bileti için turna.com sayfasını ziyaret edin.

2. Orta Dalmaçya

Brac

Adriyatik Denizi’nin en büyük üçüncü adası olan Braç, Orta Dalmaçya Bölgesi’nde bulunuyor. Adanın en ünlü plajları Supetar, Postira, Rata ve Bol. Bir zamanlar kendi halinde bir balıkçı kasabası olan Vodice de Orta Dalmaçya’nın hareketli turizm merkezlerinden birine dönüştü.

Turna.com tüm kredi kartlarına 6 taksit fırsatı sunuyor, üstelik 3D güvenlikli. Kart puanlarını Turna hesabına hemen yükle, puanların uçak bileti veya otobüs biletine dönüşsün. En uygun Dubrovnik uçak bileti için turna.com sayfasını ziyaret edin.

3. Kuzey Dalmaçya

Dugi Otok

Dalmaçya Kıyıları’nın en az gelişen ve dışarıya kapalı bölgesi olan Kuzey Dalmaçya’da bulunan Dugi Otok Adası, sessiz ve sakin atmosferiyle her şeyden uzaklaşmak için ideal.

Hırvatistan’da takımadalardan oluşan Kornati Adaları Milli Parkı, tam anlamıyla cennetten bir köşe. Endemik bitki türleri ve canlı yaban hayatıyla muhteşem fotoğraf karelerine hayat veren milli park Avrupa’nın en bakir noktalarından.

Dalmaçya kıyıları, yeşilden maviye dönen denizin, sayısız adanın, Orta çağ mimarisine sahip kentler ile harmanlandığı eşi benzeri olmayan bir bölge. En ucuz Zagreb uçak bileti için turna.com sayfasını ziyaret edin. Gelişmiş arama teknolojisi, güvenli ödeme, komisyonsuz alışveriş, kesintisiz iade garantisi ve daha fazla turna.com sayfalarında.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here