Uçak Bileti

Selanik, Atina’dan sonra büyüklük açısından Yunanistan‘ın ikinci kenti. Şehir, dinamik bir gece hayatına sahip. Selanik’te birçok kaliteli barın yanı sıra, eğlenceli bir gece geçirmek istiyorsanız, keşfedilmeye değer birkaç gece kulübü bulunuyor. İşte, Yunanistan ikinci büyük kenti Selanik’te bulabileceğiniz en iyi gece kulüplerinden bazıları.

Selanik uçak bileti seçeneklerine göz atın.

Selanik’in En İyi Gece Kulüpleri

1. Club Division

Katouni caddesinde güzelce restore edilmiş ve korunmuş bir binanın en üst katında bulunan Club Division, Selanik’teki elektronik müzik sahnesinde referans olarak görülüyor. Geniş bir dans pisti ve şık bir iç mekâna sahip olan kulüp, düzenli olarak Yunanistan ve yurtdışından dünya standartlarında DJ’leri davet ediyor. Sert bir parti için hazır mısınız?

Mobil Uygulama

Club Division, Katouni 30, Selanik, Yunanistan, +30 697 001 6005

2. Matter Club

Liman yakınında ve şehir merkezinde elverişli bir konumda yer alan Matter Club’a toplu taşıma veya araba ile kolayca erişilebilir. İyi tasarlanmış bir iç mekân ve harika bir DJ seçkisi ile buranın şehirdeki en iyi kulüplerden biri olarak ün kazanması şaşırtıcı değil. Güzel bir gece geçirmek için mükemmel olan Matter Club, hatırlamanız gereken bir adres.

Matter Kulübü, Fokaias 3, Selanik, Yunanistan, +30 697 807 4044

3. Club Le Freak

Selanik limanında yenilenmiş bir binada bulunan Le Freak, haftada 2-3 gece açık ve çeşitli partiler ve müzik etkinlikleri sunmakta. EDM, kentsel, yeraltı ve alternatif gibi farklı müzik türlerini kapsayan bu çok amaçlı mekân, Selanik’in kulüp sahnesinde önemli bir oyuncu. Birinci sınıf konuk DJ’lerinin uzun bir listesiyle, eğlenceyi Le Freak’te bulacağınızdan emin olabilirsiniz.

Club Le Freak, 26, Oktovriou 27, Selanik, Yunanistan, +30 6949 41 871 4

4. La Rosa Negra – Latin Club

Eğer Latin müzik sever iseniz, Selanik’in kendi Latin Mekke’si olan La Rosa Negra’ya sahip olmasından memnun olun. Acemiyseniz ama yine de en iyi hareketlerinizi göstermeye hazırsanız, La Rosa Negra’nın bulacağınız ortalama kulüplerden tamamen farklı olduğunu bilin. Küba ve Jamaika’yla dans etmek için, düzenli olarak salsa veya bachata dans partilerinin düzenlendiği bu klubü kaçırmayın. Ayrıca, rahat bir ortamda lezzetli içeceklerin tadını çıkarabilir ve hatta düzenli olarak kendinize bir dans partneri bulabilirsiniz.

La Rosa Negra – Latin Kulübü, Parko Xarhakos, İskeçe, Selanik, Yunanistan. +30 698 382 5663

5. Bedroom

Bedroom, her hafta sadece bir şeye odaklanmış yüzlerce Selanikliyi bir araya getiriyor: eğlenmek ve parti yapmak. 2014 yılından bu yana faaliyet gösteren kulüp, parti tutkunlarının en gözde buluşma yeri. Dikkatlice hazırlanan bir DJ dizisi, canlı ambiyans ve lezzetli içecekler ve kokteyller ile Bedroom’de, dünyayı hiç düşünmeden gece boyunca dans edebilirsiniz.

Navarchou Kountouriotou 3, Selanik, Yunanistan. +30 2310 555421

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here