Uçak Bileti

Ukrayna, vizesiz seyahat imkanı ve kimlikle geçişler nedeniyle Türk seyahat severlerin gözdesi. Ukrayna’nın başkenti Kiev capcanlı gece hayatıyla şehri ziyaret edenlerin başını döndürüyor.

Doğu Avrupa’nın en hareketli gece yaşamına sahip olan kentlerden Kiev’de baştan çıkaracak öneriler için listemize göz atın.

Yurtdışı uçak bileti seçeneklerine göz atın.

Kiev Gece Hayatı

1. Arena Entertainment

2015 Eurovision Şarkı Yarışması’nın düzenlendiği Arena, Kiev’in en büyük eğlence mekanları arasında. Birçok bar ve gece kulübünün yer aldığı komplekste sabahın ilk saatlerine kadar eğlence devam ediyor.

Mobil Uygulama

2. Art Club 44

Art Club 44, 15’ten fazla çeşit bira menüsü, yüksek ses ve bolca adrenalin salgılatan atmosferi ile özellikle entellektüel kesimin tercihi. Geçen yıl yapılan restorasyonla baştan aşağıya yenilenen mekan hafta sonları çok kalabalık.

3. Baraban

Kiev şehir merkezinde Kreshchatyk semtinde yer alan Baraban, ilk defa ziyaret edecekler için bulması zor bir mekan. İlk ziyaret sırasında sora sora bulabileceğiniz bir gizlilikte konumlanan mekan ilk ziyaretinizden sonra vazgeçemeceğiniz derecede bir bağımlılığa dönüşebilir. Gösterişten uzak, akşam vakit geçirmek için en güzel barlardan.

4. Closer

Daha çok yerel halkın tercih ettiği Closer, kokteyl çeşitleri ile tanınıyor. Eski bir tekstil fabrikasının üçüncü katında yer alan Closer, hafta sonları kültürel etkinliklerin düzenlendiği bir gösteri merkezine dönüşüyor. Ukrayna’nın en iyi DJ’lerinin performanslarını izleyebileceğiniz bu mekanın sıkı bir giriş politikası var.

5. Azhur

Kiev gece hayatının sembol mekanlarından Azhur, 60’lar, 70’ler ve 80’lerin en güzel müziklerini dinleyebileceğiniz efsanevi bir atmosfere sahip. Gece kulübü sınırsızca dans edebileceğiniz özgür bir ortama sahip.

6. Boom Boom Room

Kiev’de after mekanı olarak bilinen Boom Boom Boom, birçok kişinin cila için geldiği bir yer. Tüm kenalar kapandıktan sonra buluşma noktası olan bu yerde iyi müzik ve iyi DJ’ler var. Mekanın giriş ücreti yok ancak Facebook üzerinden kayıt olmak şart. Kıyafet konusunda da oldukça katılar.

7. City Beach Club Zima

Restoran ve karaoke barı olan City Beach Club Zima, yemek yiyip, dans edebileceğiniz ve karaoke yapabileceğiniz çok alternatifli bir mekan. Özellikle yemek çeşitleri ile hoş bir akşam yemeği organizasyonu için tercih edilebilir. 21.00’den sonra karaoke başlıyor.

8. Palata №6

Palata No:6 Çehov’un sığınma hakkında yazdığı kısa hikayesinden uyarlanan bir mekan. Yeraltı barı konseptinde olan Palata No:6 garsonların hemşire kıyafeti giydiği, içkilerin şırınga ve tüplerde servis edildiği sıra dışı bir yer. Girişini bulabilirseniz şansınızı deneyin.

9. Kupidon

Edebi bar konseptinde 1995 yılında kurulan Kupidon, entelektüeller ve aydınların buluşma noktası. Dışarıdan bakıldığında bir yazarın yazım atölyesi gibi görünen mekanın içinde kitap satış ofisi de var.

Özellikle hafta sonları, cuma ve cumartesi geceleri bir hayli hareketli olan Kiev gece hayatını deneyimlemek için sıkı bir planlama yapıp kıyafetinize ve mekanların açık olduğu saatlere dikkat edin.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here