Uçak Bileti

Dünya nakit para taşımama konusunu ciddi ciddi tartışıyor. Birçok Avrupa ülkesi gelecek projeksiyonunu yalnızca online ödeme sistemleri üzerine kurguluyor. Türkiye, kredi kartı kullanımı ve online alışveriş alanlarında gelecek vaat eden, hızla büyüyen bir pazara sahip.

Seyahat alanında bir hayli yaygın bir kullanım oranına sahip olan kredi kartı ile online uçak bileti, paket tur, tren-otobüs-gemi bileti, akaryakıt gibi harcamaları yapıyoruz. Seyahatini mobil cihazlar aracılığı ile planlayan birçok kişinin planının hayati adımı olan uçak bileti kısmında kredi kartları hayat kurtarıcı rolde.

Harcadıkça puan kazandıran, farklı kampanyalarla kredi kartı kullanıcılarına bonus, mil, para puan gibi isimlerle harcamanın belli bir oranı kadar ödül veren bankalar, bu ödül puanların kullanılmayan bölümünü genellikle yıl sonunda silerek yılı kapatıyor.

Kredi kartı puanları uçak biletine dönüşüyor

Türkiye’nin yenilikçi online uçak bileti mecrası Turna.com, kredi kartı ve banka kartı puanlarını tek tıkla Turna Puan‘a çeviren sistemi ile kartındaki puanının silinmesinden endişe edenler için muhteşem bir fırsat sunuyor. Turna’ya aktarılan puanların silinmemesi, dilenen anda kullanılmak üzere bir kumbarada saklanıyor oluşu seyahat bütçesi için yüz güldüren bir olanak sağlıyor.

Kredi kartı ya da banka kartında biriken puanların Turna Puan’a aktarılması sırasında bilgilerin hiçbir şekilde kaydedilmemesi, güvenli bir ortamda gerçekleştirilen transferde herhangi bir komisyon ya da kesinti yapılmaması, kartlarda gizlenen para puanların uçak biletine dönüşmesi anlamına geliyor.

Mobil Uygulama

1 TL’lik kredi kartı puanının 1 TL’lik Turna Puan’a dönüştüğü sistemle puan silinme korkusu yaşamadan yılın dilediğiniz döneminde, bu puanın dilediğiniz kadarlık kısmıyla alışveriş yapmanın keyfini çıkarın.

Hangi banka kartlarının puanları geçerli?

World, Bonus, Axess, Maximum, Paraf, Cardfinans programlarında yer alan tüm kartlarda biriken puanlar Turna Puan’a dönüşüyor. Aile fertleri, yakın arkadaşlar ya da onayını aldığınız herkesin kartlarında biriken puanları Turna Puan’a dönüştürmek mümkün. Aktarılan puanlarla kendiniz ya da bir başkasına uçak bileti alarak mutluluğu katlayın!

Göz At: Kredi Kartında Biriken Puanları Turna Puan’a Dönüştür

Puanları hesaba aktarmak için Turna’da hesap sahibi olmak tek şart. Kredi kartı puanları hangi sitede kullanılır, kredi kartı puanlarım silinmeden nasıl harcarım sorularının en güzel yanıtı için hemen şimdi seyahat planını hayata geçirmek için Turna.com‘a gel.

Otobüs Bileti

1 YORUM

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here