Uçak Bileti

Kredi kartları gündelik yaşamımızın ayrılmaz parçası. Dijital kanallar aracılığıyla yapılan alışverişler başta olmak üzere market alışverişi, toplu ulaşım ödemeleri, kafe, restoran ödemeleri ve müze girişi ücreti gibi hayatımızın farklı alanlarında kredi kartlarıyla ödeme yapıp nakit para alışverişi ile uğraşmıyoruz.

Dijital kanalların yaygınlaşmasıyla seyahat sektörü de kredi kartıyla ödeme yapılan en yaygın alanlar arasında. Birçok seyahat sever uçak ve otobüs bileti, paket tur, otobüs bileti gibi ödemelerini online mecralardan kredi kartıyla ödeyerek kimseyle muhatap olmadan, zaman kaybetmeden tüm işlemlerini çok kısa sürede çözümlüyor.

Türkiye‘de bankaların sunduğu kredi kartları alternatifleri ‘harcadıkça kazan’ mottosuyla kullanıcılarına çok sayıda fayda sağlıyor. Ülkemizde en yaygın kullanılan kredi kartlarından biri olan Garanti Bankası‘nın Bonus Kart‘ı da bu alanda öncü ürünlerden.

Bonus nasıl kazanılır?

Garanti Bankası’nın Bonus kartı, Türkiye’nin ilk çok markalı ve çipli kredi kartı özelliğini taşıyor. Bonus kart sahibi kişiler Bonus Program Ortağı olan işyerlerinden yapacakları alışveriş tutarlarında Bonus kazanıyor. Program ortağı olmayan işyerlerinden yapılan harcamalarda da belirli oranda Bonus kazanmak mümkün. Bonus’lar mağazalara bizzat gidilerek yapılan alışverişlerin yanı sıra, online alışverişlerden de kazanılıyor.

Biriken Bonus’lara nereden bakılır?

Bonus kartınızda biriken puanları online olarak buradan hemen kontrol edebilirsiniz. Ayrıca, Bonus kartta biriken Bonus tutarına Garanti BBVA Müşteri İletişim Merkezi’nin 444 0 333 numaralı telefonundan, bankanın internet sitesi ya da cep şubesinden şifre ile giriş yaparak ya da son alışveriş sırasında verilen slibin altında yazan bölümden bakılabiliyor.

Bonus nerelerde kullanılır, geçerlidir?

Garanti Bankası’nın Bonus kartında biriken Bonus’larla Bonus Program Ortağı işyerlerinden indirimli ya da alışveriş tutarının tamamını ödeyerek alışveriş yapabilirsiniz. Biriktirdiğiniz Bonus tutarına göre alışverişinizin tamamını mı yoksa bir kısmını mı ödeyeceğinize siz karar verebilirsiniz. Bonus kartınızda biriken puanların geçerliliğini 2 yıl daha uzatmak isterseniz buraya tıklayıp Turna hesabınıza hemen aktarabilirsiniz. 2 yıl içinde istediğiniz zaman hesabınızdaki puanlarınızı uçak bileti veya otobüs bileti satın alırken kullanabilirsiniz.

Bonus nasıl kullanılır? Bonus karttan Bonus nasıl çekilir?

Bonus kartta biriken Bonus’ları harcayabilmek için alışveriş yaptığınız iş yerinin Bonus Program Ortağı olması gerekiyor. Üye işyerlerinde yapacağınız alışverişlerde ödeme adımına geldiğinizde kasada görevli kişiye alışverişinizi Bonus’la ödemek istediğinizi belirterek pos cihazına şifrenizi Bonus kullanımı için girmeniz gerekiyor.

Dilerseniz alışverişin bir kısmı, dilerseniz alışverişin tamamını Bonus’la ödeyebiliyorsunuz.

Bonus’lar ne zamana kadar kullanılır?

Bonus kartta biriktirilen Bonus’lar iki takvim yılı sonunda siliniyor. Takvim yılı konusuna özellikle dikkat etmek şart. Ocak 2019’da yaptığınız alışverişten kazandığınız Bonus, 31 Aralık 2021’de siliniyorken, Haziran 2019’da kazandığınız Bonus da 31 Aralık 2021’de siliniyor. Bu noktada takvim yılına dikkat etmek önemli.

Bonus’lar uçak bileti ve otobüs biletine nasıl dönüşüyor?

Kartınızda biriktirdiğiniz Bonus’ların silinmemesi, çok da gerekli olmayan bir alışverişte sadece kullanmış olmak için kullanılmaması için harika bir teklifimiz var.

Bonus’larınızın uçak bileti veya otobüs biletine dönüşmesi fikri eminim hoşunuza gider. Turna.com üyeliğinize biriktirdiğiniz Bonus’ları sorunsuzca aktarabilir, bu Bonus’ları 2 yıl boyunca Turna üyeliğinizde Turna Puan olarak saklayabiliyorsunuz.

Turna, bu noktada bir nevi kumbara görevi görüyor. Puan aktarmak ve daha detaylı bilgi almak için şu linke göz atabilirsiniz. https://www.turna.com/kredi-karti-puanlari

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here