Uçak Bileti

Kredi kartı ve banka kartlarıyla yapılan alışverişler her geçen gün hayatımızda daha da fazla yer ediniyor. Nakit taşımanın riskleri, alışverişlerde para üstü ile uğraşma derdi derken kredi kartı ve banka kartıyla çok kısa sürede alışverişimizi tamamlayıp gündelik işlerimize daha çok zaman ayırabiliyoruz.

İnternetten alışveriş kolaylığının getirdiği fırsatlardan yararlanmak için de kredi kartı ve banka kartı kolaylaştırıcı bir adım sağlıyor. Oturduğumuz yerden, internete bağlı bir cihaz aracılığıyla dünyanın dört bir yanındaki web sitelerinden alışveriş yapabiliyor, fiziki ortamda paraya dokunmadan ihtiyaçlarımızı giderebiliyoruz.

Kredi kartı ve banka kartlarının en çok kullanıldığı alanlardan biri de tatil harcamaları. Uçak biletinden otel rezervasyonuna, kiralık araçtan seyahat sigortasına hatta vize başvuru ücretine kadar birçok kalemde kredi kartı ve banka kartları imdadımıza yetişiyor.

Türkiye’nin en büyük bankalarından biri olan Ziraat Bankası‘nın BankKart (eski adıyla Combo) kartı alışveriş yaptıkça puan biriktirilen sadakat kartlarından. Ziraat Bankası’nın BankKart müşterileri her alışverişlerinde puan biriktiriyor, bu puanlarını sonraki alışverişlerinde kullanabiliyor.

Mobil Uygulama

BankKart puan nasıl kazanılır?

Ziraat Bankası’nın BankKart sahipleri Ziraat Bankası’nın anlaşmalı poslarına sahip işyerlerinden/mağazalarından yaptıkları alışverişlerinden puan kazanıyor. Alışveriş tutarına ve kampanyaya bağlı olarak değişen puanları hem bizzat ziyaret ederek yaptığınız alışverişlerde hem de internet üzerindeki alışverişlerinizde kazanabiliyorsunuz.

Biriken BankKart Puan’lara nereden bakılır?

Ziraat Bankası’nın BankKart’ında biriktirdiğiniz puanlarınıza Ziraat Bankası’nın internet sitesinden ya da Ziraat Bankası’nın mobil uygulaması üzerinden haftanın 7 günü 24 saat müşteri şifreniz ve kullanıcı adınızla giriş yaparak kontrol edebilirsiniz. Ayrıca Turna.com üzerinden de online olarak istediğiniz zaman buradan puanlarınızı kontrol edebilirsiniz.

BankKart Puanlarınızı 0850 220 00 00 numaralı Ziraat Bankası müşteri hizmetleri çağrı merkezinden de kontrol edebiliyorsunuz. Ayrıca mağazalardan/işyerlerinden yaptığınız alışverişlerde aldığınız kredi kartı slibinin altında o alışverişten kazandığınız puanla toplam puanınız da belirtiliyor.

Ziraat Bankası BankKart Puan nerelerde kullanılır, geçerlidir?

Ziraat Bankası BankKart Puanları harcamak düşündüğünüzden daha kolay. Kartınızda biriktirdiğiniz puanlarınızı Ziraat Bankası altyapısına sahip pos cihazı bulunan işyerlerinde dilediğiniz tutarda kullanabilirsiniz. Puan tutarınız alışverişinizin tamamını karşılıyorsa alışverişinizin tamamını, karşılamıyorsa alışverişinizin bir kısmını puanınızla bedavaya getirebilirsiniz.

Ziraat Bankası BankKart Puanları özel kampanyalar hariç olmak üzere 2 takvim yılı geçerli. BankKart Puan’larınızın geçerliliğini 2 yıl daha uzatmak isterseniz buraya tıklayıp Turna hesabınıza hemen aktarabilirsiniz. 2 yıl içinde istediğiniz zaman hesabınızdaki puanlarınızı uçak bileti veya otobüs bileti satın alırken kullanabilirsiniz.

BankKart nasıl kullanılır? Ziraat Bankası BankKart’tan Puan nasıl çekilir?

Ziraat Bankası BankKart Puan’larınızı kullanabilmek için alışveriş yaptığınız işyeri/mağazanın Ziraat Bankası altyapısıyla uyumlu pos cihazına sahip olması şart. BankKart Puanlarınızı Ziraat Bankası altyapısı olmayan poslarda kullanamıyorsunuz.

Mağazada/işyerinde alışverişinizi tamamlayıp ödeme adımına geldiğinizde kasa görevlisine BankKart Puan kullanmak istediğinizi belirterek kartınızı uzatın. Kartınızdan istediğiniz tutardaki puanın harcanabilmesi için şifrenizi tuşlayın. Onayınızın ardından puanınızın istediğiniz bölümü alışverişinizin toplam tutarından düşülecek. Eğer alışveriş tutarınızın tamamını karşılayacak düzeyde puanınız varsa alışveriş tutarınının tamamını puanla karşılayabilirsiniz.

BankKart Puan’lar ne zamana kadar kullanılır?

Ziraat Bankası BankKart’ta biriktirdiğiniz puanlarınız iki takvim yılı sonunda siliniyor. Takvim yılı hesabı zaman zaman karıştırılabiliyor. 2020 yılı içerisinde haziranda yaptığınız alışverişten kazandığınız puanla 2020 aralık ayında yapılan alışverişte kazanılan puan aynı takvim yılı içerisinde değerlendiriliyor.

Her iki alışverişte kazanılan puanlar 2020’den sonraki 2 takvim yılı sonu olan 31 Aralık 2022’de siliniyor.Bu hesaba göre puanlarınızı silinmeden kullanmaya çalışabilirsiniz.

BankKart Puan’lar uçak bileti veya otobüs biletine nasıl dönüşüyor?

Ziraat Bankası BankKart’ta biriktirdiğiniz puanlarınız için mutlaka değerlendirmek isteyeceğiniz bir önerimiz var. Turna.com hesabınıza tüm puanlarınızı ya da puanlarınızın bir kısmını aktararak uçak bileti alabilir ya da ileriki dönemde yapacağınız uçak bileti alışverişlerinizde kullanmak üzere bu puanlarınızı kumbara mantığıyla hesabınıza taşıyabilirsiniz.

Turna.com üyeliğiniz üzerinden BankKart kart numaranız ve şifrenizi girerek doğrudan Turna Puan’a dönüştürebiliyorsunuz. 2 yıl ekstra saklama özelliği ile BankKart puanlarınız istediğiniz anda uçak biletine veya otobüs biletine dönüşüp yepyeni bir seyahatin habercisi oluyor. Puan aktarmak ve daha detaylı bilgi almak için şu linke göz atabilirsiniz. https://www.turna.com/kredi-karti-puanlari

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here