Uçak Bileti

Kredi kartları ve banka kartları hayatımızın vazgeçilmezleri. Nakit para taşımanın riskini ortadan kaldıran sanal kartlar ile günlük alışverişlerimizi yaparken dijital dünyanın sunduğu avantajlardan da yararlanıyoruz.

Sanal dünyada alışveriş imkanlarının artmasıyla birlikte kredi kartları ve banka kartlarıyla yapılan alışverişler de arttı. Türkiye, kredi kartı ve banka kartı sahipliği listesinde Avrupa’nın zirvesinde yer alıyor.

Banka ve kredi kartlarıyla alışveriş yaparak hem nakit para taşımıyoruz hem de küsuratlı işlemlerde para üstü derdiyle uğraşmıyoruz. Banka kartı ve kredi kartlarına sunulan taksit imkanı ile birçok mağazadan vade farksız alışveriş yaparken alışveriş tutarına göre kazandığımız puanlarımızı biriktirip yeni alışverişlerde indirim kazanıp alışverişi avantaja çeviriyoruz.

Türkiye’nin en büyük bankalarından QNB Finansbank‘ın kredi kartı ve banka kartı çözüm ortağı CardFinans, ülkemizde en çok kullanılan kartlar arasında. CardFinans ile yapılan alışverişlerde ParaPuan kazanıp bu puanları biriktirip yeni alışverişlerde kullanmak ya da uçak biletine çevirmek mümkün.

Mobil Uygulama

ParaPuan nasıl kazanılır?

QNB Finansbank’ın CardFinans ParaPuan kartı sahipleri CardFinans ile QNB Finansbank POS’larından yapacakları alışverişlerde ParaPuan kazanıyor.

Alışveriş tutarına göre değişen tutarlarda kazanılan ParaPuan’lar kişinin kartında birikiyor. Hem fiziki mağazalardan hem de online alışverişlerden ParaPuan kazanmak mümkün.

Biriken ParaPuan’lara nereden bakılır?

CardFinans ile yapılan alışverişlerde kazandığınız ParaPuan’ları online olarak QNB Finansbank’ın web sitesi üzerinden müşteri kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yaparak kontrol edebilirsiniz. Ayrıca Turna.com üzerinden günün 24 saati puanlarınızı biriken bankkart puanlarınızı öğrenmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Ayrıca kartınızda biriken ParaPuan’larınızı QNB Finansbank Müşteri Hizmetleri’nin 0850 222 0 900 numaralı çağrı merkezinden ya da cep telefonunuzdaki bankaya ait uygulama üzerinden kontrol edebilirsiniz. Mağazalardan yaptığınız alışveriş sırasında aldığınız kredi kartı ya da banka kartı slibinin alt kısmında da kazandığınız ParaPuan ve toplam bakiye miktarı belirtiliyor.

ParaPuan nerelerde kullanılır, geçerlidir?

CardFinans ParaPuan’ları harcamak çok kolay. Alışveriş yapmak istediğiniz mağazada bakiyeniz yeterliyse alışverişinizin tamamını, bakiyeniz yeterli değilse alışverişinizin bir kısmını ParaPuan’ınınız ile ödeme şansınız var.

CardFinans kartınızda biriktirdiğiniz ParaPuan’larınızın geçerliliğini 2 yıl daha uzatmak isterseniz buraya tıklayıp Turna hesabınıza hemen aktarabilirsiniz. 2 yıl içinde istediğiniz zaman hesabınızdaki puanlarınızı uçak bileti veya otobüs bileti satın alırken kullanabilirsiniz.

ParaPuan nasıl kullanılır? CardFinans karttan ParaPuan nasıl çekilir?

CardFinans kartınızdaki ParaPuan’ları kullanabilmeniz için alışveriş yaptığınız mağazanın/işyerinin CardFinans ile aynı altyapıya sahip pos cihazına sahip olması gerekiyor. ParaPuan’larınızı yalnızca QNB Finansbank altyapısını kullanan pos cihazı olan işyerlerinde kullanabiliyorsunuz.

Mağazada/işyerinde alışverişinizi tamamlayıp ödeme adımına geldiğinizde kasadaki görevliye ParaPuan kullanacağınızı belirterek kartınızı vermeniz, kartınızın QNB Finansbank uyumlu bir pos cihazına yerleştirilmesi gerekiyor. Şifrenizi girerek onay verdikten sonra dilediğiniz tutarda ParaPuan’ınızı anında kullanmış oluyorsunuz. Dilerseniz alışverişin bir kısmını, dilerseniz alışverişin tamamını ParaPuan’la ödeyebiliyorsunuz.

ParaPuan’lar ne zamana kadar kullanılır?

QNB Finansbank CardFinans’ta biriktirdiğiniz ParaPuan’larınız iki takvim yılı sonunda siliniyor. Takvim yılı gün ay hesabına göre değil doğrudan yıla göre hesap ediliyor.

2020 yılının Ocak ayında yaptığınız alışverişle 2020 yılının Aralık ayında yaptığınız alışveriş aynı takvim yılında olduğundan bu iki alışverişten de kazandığınız ParaPuan’lar 2022 Ocak’ta siliniyor. Bu noktada yanılgıya düşmeden ParaPuan’larınızı dikkatle takip etmeniz gerekiyor.

ParaPuan’lar uçak bileti veya otobüs biletine nasıl dönüşüyor?

CardFinans’ta biriktirdiğiniz ParaPuan’ları nerede harcayacağınıza bir türlü karar veremiyorsanız Turna.com olarak size muhteşem bir teklifimiz var. ParaPuan’larınızı uçak bileti veya otobüs biletine dönüştürmek oldukça kolay.

Turna.com üyeliğiniz üzerinden ParaPuan’larınızı kart numaranız ve şifrenizi girerek doğrudan Turna Puan’a dönüştürebiliyorsunuz. 2 yıl ekstra saklama özelliği ile ParaPuan’larınız istediğiniz anda uçak bileti veya otobüs biletine dönüşüp yepyeni bir seyahatin habercisi oluyor. Puan aktarmak ve daha detaylı bilgi almak için şu linke göz atabilirsiniz. https://www.turna.com/kredi-karti-puanlari

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here