Uçak Bileti

Teknoloji hayatımızın farklı alanlarında yarattığı çözümlerle hem zamanımızı etkin kullanmaya yardımcı oluyor hem de hem de bütçemize katkı sağlıyor. Teknolojinin gündelik hayatımıza armağan ettiği en önemli ürünlerden biri de kredi kartları. Nakit taşıma derdi olmadan, bozuk parayla uğraşmadan, para üstü beklemeden mağazalarda ve sanal ortamda alışveriş yapabiliyor harcama tutarımıza göre kartımızda puan biriktirebiliyoruz.

Türkiye İş Bankası’nın müşterilerine sunduğu Maximum Kart, ülkemizde en çok kullanıcıya ulaşan kredi kartlarından. Maximum Kart kullanıcıları kartlarıyla yaptıkları alışverişlerde belirlenen oranlarda MaxiPuan kazanıyor, biriktirdikleri MaxiPuan’ları ile yeni alışverişlerini indirimli ya da bedelsiz yapabiliyor.

MaxiPuan nasıl kazanılır?

Türkiye İş Bankası Maximum Kart sahipleri Maximum üye kuruluşlardan yapacakları alışverişlerde MaxiPuan kazanıyor. Kazanılacak MaxiPuan oranı sisteme üye işyerinin anlaşmasına göre değişiyor.

Mobil Uygulama

Örnek vermek gerekirse yüzde 1 MaxiPuan veren bir mağazadan 100 TL’lik alışveriş yapıldığında 1 TL değerinde MaxiPuan kazanılıyor. Yurt içi ve yurt dışında Maximum üyesi olmayan işyerlerinden yapılan her 100 TL’lik alışverişlerde ise 1 Kuruş değerinde MaxiPuan kazanılıyor.

Bazı işyerlerinin Maximum Kart’a özel kampanyalarını takip ederek ekstra MaxiPuan kazanma fırsatını da yakalamak mümkün.

MaxiPuan nerelerde kullanılır, geçerlidir?

Alışverişlerde kazanılan ve kredi kartında biriken MaxiPuan’lar tüm Maximum üyesi işyerlerinde kullanılabiliyor. Maximum üyesi işyerlerinde yapılan alışverişlerde alışveriş tutarının tamamı ya da bir kısmını biriktirdiğiniz MaxiPuan’larınızla ödeme şansınız var.

MaxiPuan kullanımı için üye işyerinin hangi alanda hizmet verdiği de önemli değil. Giyim, yeme-içme, seyahat, market gibi farklı alanlarda hizmet veren işyerlerinde ödemeyi MaxiPuan’la yapacağınızı belirtmeniz halinde puanlarınızı kullanabilirsiniz.

Ne kadar maxipuanınız olduğunu buradan kolaylıkla öğrenebilirsiniz.

MaxiPuan nasıl kullanılır? Maximum Kart’tan MaxiPuan nasıl çekilir?

Maximum üyesi işyerinde alışverişinizi yapıp ödeme için kasaya geldiğinizde alışveriş tutarınızın tamamını ya da bir kısmını MaxiPuan’la ödemek istediğinizi söyleyerek, kullanılacak MaxiPuan tutarının pos cihazına girilmesinin ardından işlem onayı için şifrenizi tuşlamanız gerekiyor.

Şifreniz, MaxiPuan kullanımını onaylamanız için şart. Şifreyi girdikten sonra alışverişte kalan tutarı yine kredi kartınızla ödeyerek bu alışverişinizin kalan tutarından da MaxiPuan kazanabilirsiniz.

Ayrıca turna.com üzerinden maxipuanlarınızı Turna’daki hesabınıza aktarıp 2 yıl süreyle geçerliliğini garanti altına alabilirsiniz. Kart puanlarınızı öğrenmek ve Turna’daki hesabınıza aktarmak için buraya tıklayabilirsiniz.

MaxiPuan’lar ne zamana kadar kullanılır?

MaxiPuan biriktiren kişilerin en çok dikkat etmesi gereken konu ise kazanılan puanların geçerlilik süresi. Maximum Kart ile bir takvim yılı içerisinde kazanılan MaxiPuan’lar takip eden iki yılın sonuna kadar kullanılmak zorunda. Bu süre içerisinde kullanılmayan MaxiPuan’lar siliniyor. Örneğin 1 Ocak 2019 ile 31 Aralık 2019 tarihleri arasında kazanılan MaxiPuan’ların son kullanım tarihi 31 Aralık 2021.

Bazı özel kampanyalarda tanımlanan MaxiPuan’ların kullanım süresi ise çok daha kısa süreli oluyor. Özel kampanyalara katılırken MaxiPuan’ların son kullanım tarihine dikkat etmek şart. Bir diğer yol ise MaxiPuan’larınızı turna.com‘da Turna Puan’a çevirerek puanların ömrünü uzatmak.

Biriken MaxiPuan’lara nereden bakılır?

Maximum kartınızda biriken maxipuanlara online olarak buradan hemen bakabilirsiniz. Maximum Kart sahipleri kartlarında biriken MaxiPuan’lara Maximum Mobil uygulaması üzerinden, kredi kartı hesap özetinden, Maximum üye kuruluşlarındaki POS cihazlarından, Türkiye İş Bankası bankamatiklerinden, Türkiye İş Bankası internet şubesinden, 0850 724 0 724 numaralı Türkiye İş Bankası telefon şubesinden ve tüm Türkiye İş Bankası şubelerinden öğrenebiliyor.

MaxiPuan’lar uçak bileti veya otobüs biletine nasıl dönüşüyor?

Turna, Maximum Kart’ta biriken MaxiPuan’ları değerlendirmek için harika bir fırsat sunuyor. https://www.turna.com/kredi-karti-puanlari adresinden kredi kartı ya da banka kartı bilgilerini girerek kartınızda biriken MaxiPuan’ları sorgulayabilir, tek tıkla biriken puanları Turna hesabına aktararak yeni seyahat planlarını hayata geçirmek için uçak bileti veya otobüs bileti satın alabilirsiniz.

Maximum Kart’ta biriken MaxiPuan’ın TL değeri Turna’ya yapılan aktarımda bire bir yansıtılıyor. Bu sayede uçak bileti veya otobüs bileti masrafının bir kısmı ya da tamamını karşılamak mümkün hale geliyor. Turna hesabına aktarılan MaxiPuan’ların 2 yıl boyunca silinmiyor oluşu da büyük avantaj. Yıl sonunda silinecek olan MaxiPuan’ları Turna hesabına aktardıktan sonra dilediğiniz zaman uçak bileti veya otobüs bileti alma şansınız var.

Daha detaylı bilgi için: https://www.turna.com/kredi-karti-puanlari-ile-ucak-bileti-al

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here