Uçak Bileti

Hava sıcak yüzünü gösterip, baharın güzel kokularını gün yüzüne çıkarırken, deniz kenarında ufak geziler yapmanın zamanı da geldi. İster sabah erken saatlerde isterseniz de günbatımının eşsiz manzarası eşliğinde huzur dolu yürüyüşler yapabileceğiniz kordon boyları sizi bekliyor. Türkiye‘de ya da dünyanın çeşitli şehirlerinde görebileceğiniz bu sahil yolları kimi zaman romantik çiftler kimi zaman da spor yapmayı sevenlerle dolup taşıyor. Siz de onların arasına karışarak, muhteşem manzaranın tadını çıkarıp, keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

Kordon Sefası Yapabileceğiniz 5 Harika Şehir

1. İzmir

Pasaport sahilinden başlayıp liman yoluna kadar uzanan Kordon boyu, İzmir‘in en popüler yerlerinden biri. Hem manzarası hem de eğlence ve huzur dolu ortamıyla bilinen Kordon boyu, şarkılara, filmlere, aşıklara ve sohbeti seven dostlara ev sahipliği yapıyor. Burada bisiklet ve yürüyüş yollarının yanı sıra çok sayıda kafe, restoran ve eğlence mekanı bulunuyor olsa da, çoğu kişi tercihini çimlerin üzerinde zaman geçirmekten yana kullanıyor.

İzmir otelleri, İzmir uçak bileti ve İzmir otobüs bileti için turna.com’u ziyaret edin.

2. Beyrut

Beyrut‘ta, Corniche Al Manara olarak geçen bu sahil yolu, şehrin en sevilen ziyaret noktaları arasında bulunuyor. Geniş kaldırımlı üzerinde yan yana sıralanmış banklar bulunan Corniche Al Manara, balıkçıların, yürüyüş yapanların ve biraz deniz havası almak isteyenlerin akınına uğruyor. Burada banklara servis yapan seyyar nargilecileri ve kahvecileri gördüğünüzde şaşırmayın. Anın ve manzaranın tadını çıkarın.

Mobil Uygulama

Beyrut uçak bileti turna.com’da.

3. Abu Dabi

Abu Dabi‘de, Corniche Road ismiyle bilinen sahil yolunda dolaşmak oldukça keyifli. Konuklarına hoş manzaralar sunan bu yol, yaklaşık 8 kilometre uzunluğa sahip. Çevresinde kafe, restoran, çocuk oyun alanları, yürüyüş ve bisiklet parkurları da bulunan Corniche Road, hem turistlerin hem de yerel halkın gözdesi.

Abu Dhabi uçak bileti seçenekleri için turna.com’a göz atın. 

4. Doha

Doha şehir merkezinin en yeşil bölgesi olan Kordon (Al Corniche), yaklaşık 5 kilometre uzunluğa sahip. Haftasonları ve tatil günlerinde Katarlı ailelerin piknik yaptığı bir sayfiye alanına dönüşen bu alan uzun bir yürüyüş yapmak isteyenler için de oldukça cazip bir alan. Sheraton Hotel ve İslami Eserler Müzesi arasında kalan Al Corniche, şehre gelen turistlerin de uğrak adreslerinden.

Doha uçak bileti fiyatlarına göz atın. 

5. Dubai

Arap Yarımadasında Birleşik Arap Emirliklerini oluşturan yedi emirlikten biri olan ve dünyanın en hızlı gelişen yerleşim yerleri arasında gösterilen Dubai, etkileyici yapılarının yanı sıra deniz boyunca uzanan sahil yoluyla da adından söz ettiriyor. Çevresinde pek çok restoran ve kafe sıralanan bu hareketli yol, yürüyüş yapmak ve manzara izlemek isteyenler için oldukça uygun bir durak olabilir. 

Dubai uçak bileti fiyatlarını öğrenmek için turna.com’u ziyaret edin.

Siz de otel ve uçak bileti fırsatlarını değerlendirerek dünyanın dört bir yanına seyahat edip, etkileyici kordon manzaraları eşliğinde tatilin ve yolculuğun tadını çıkarabilirsiniz. Yollar sizi bekler.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here