Uçak Bileti

Güney Asya’da yer alan Hindistan, güneyden kuzeye, doğudan batıya farklı inançların, onlarca dilin, birçok etnik kültürün içine geçtiği sıra dışı bir ülke. İşte renkli şehirleri, vahşi yaşamı, yemyeşil doğası ile insanı içine çeken Hindistan’ın adını hiç duymadığınız 9 şehri!

Hindistan’da Adını Hiç Duymadığınız Şehirler

1. Jammu, Hindistan

Jammu

Jammu, Hindistan’ın Jammu ve Keşmir bölgesi bölgesinin kış başkenti. Tawi nehrinin kıyısında yer alan Jammu kenti, kuzeyde Himalayalar ile çevrili. Cammu bölgesi, Keşmir’in güzelliği tarafından biraz gölgede kalmış olsada çok sayıda dini mekanı, trekking ve bisiklet macerası için ideal olan sıra dışı dağlık yerleri güçlü bir turizm potansiyeline sahip.

Doğa severler, Jammu’nun Mansar Gölü gibi güzel göllerine ve Patnitop ile Doda’nın ruhani güzelliğine aşık olabilir. Yaban hayatı meraklıları, Kishtwar Ulusal Parkı’na uğramalı. THY, Fly Dubai ve Vistara ile Dubai ve New Delhi’den aktarma yaparak şehre ulaşabilirsiniz.

En uygun Jammu uçak bileti için komisyonsuz alışveriş ve kesintisiz iade garantisi için turna.com sayfasını ziyaret edin ✔️

Mobil Uygulama

2. Chennai, Hindistan

Chennai

Chennai, Madras olarak da bilinen, Hindistan’ın dördüncü büyük metropol şehri ve Tamil Nadu eyâletinin başkenti. Coğrafi konum olarak Bengal Körfezi’nin Coromandel sahilinde ve Hindistan’ın güneydoğusunda yer alıyor. Hindistan’da üretilen otomobillerin büyük kısmının burada imal ediliyor ve bu nedeniyle, Chennai şehri Hindistan’ın otomobil başkenti olarak kabul ediliyor.

Kapaleeshwar Tapınağı, ISKCON Tapınağı, Sri Parthasarathy Tapınağı ve dünyadaki üç St. Thomas Basilicas’tan biri olan San Thome Katedrali, Breezy Plajı, Marina Plajı ve Covelong panoramik manzarasıyla şehrin ilgi çekici yerleri arasında.

OMAN Air ve Emirates ile Muscat veya Dubai’den aktarma yaparak şehre uçabilirsiniz. En uygun Chennai uçak bileti için turna.com sayfasını ziyaret edin ✔️

3. Coimbatore, Hindistan

Coimbatore, Kovai veya Covai olarak da biliniyor. Coimbatore, Hindistan’ın Tamil Nadu eyaletine bağlı bir şehir. Noyyal Nehri’nin kıyısında yer alır ve Batı Ghats ile çevrilidir. Antik tapınaklardan şık yeni binaları, nefes kesen dağlardan dudak uçuklatan şelaleleri, ağız sulandıran mutfağıyla Coimbatore mükemmel bir tatil deneyimi için yapmanız gereken her şeye sahip.

Coimbatore, Adiyogi Shiva Heykeli olarak bilinen, 112 fit yüksekliğinde Lord Shiva’nın devasa bir heykel Guinness Rekorlar Kitabı’na girmeyi başarmış. Dhoni Tepeleri, Vellari Mala gibi en heyecan verici yürüyüş parkurlarına göz atmayı unutmayın.

Emirates ve Spicejet ile Dubai ve Mumbai’den aktarma yaparak şehre ulaşabilirsiniz. En uygun Coimbatore uçak bileti için gelişmiş arama teknolojisi, güvenli ödeme seçeneklerine sahip turna.com sayfasını ziyaret edin ✔️

4. Dehra Dun, Hindistan

Dehra Dun

Dehra Dun, Hindistan’ın Uttarakhand eyaletinin kuzeybatısında yer alıyor. Hindistan’ın kuzeyinde, Himalayaların eteklerine kurulmuş. Ülkenin en eski şehirlerinden biri. Yıl boyu devam eden güzel havasıyla tanınıyor.

Dehra Dun şehrinin kuzeyinde bir tepe istasyonu olan Mussoorie, popüler bir yazlık tatil beldesi ve Rishikesh önemli bir hac merkezi. Turistik yerler arasında botanik bahçeleri, Tapkeshwar tapınağı, Soyguncu Mağarası (banyo için doğal havuzlu) ve Sahasradhara Şelaleleri var.

THY, Fly Dubai ve Spice Jet ile Dubai ve Delhi’den aktarma yaparak Dehradun’a ulaşabilirsiniz. En uygun Dehra Dun uçak bileti için kesintisiz iade garantisi ve daha fazla fırsat sunan turna.com sayfasını ziyaret edin ✔️

5. Koçi, Hindistan

Koçi (Kochi), Hindistan’ın Kerala eyaletinde bulunuyor. Şehir, Hindistan’ın en önemli limanlarından biri. Umman Denizi ile durgun sular arasında adalar ve burunlar boyunca yayılan Kochi, Kerala’nın başlıca turistik şehri.

Baharat pazarları, Çin balık ağları, bir sinagog, Portekiz sarayı, Hindistan’ın ilk Avrupa kilisesi ve 17. yüzyıldan kalma Hollanda evleri kolay bir yürüyüş mesafesinde. Kuzeydeki Vypeen Adası ve  Kumbalanghi village de şehre yakın gezilecek yerlerden.

Qatar ve Emirates ile Doha veya Dubai’den aktarma yaparak Koçi’ye ulaşabilirsiniz. En uygun Kochi uçak bileti için komisyonsuz alışveriş ve kesintisiz iade garantisi için turna.com sayfasını ziyaret edin. Kochi uçak biletleri ne kadar, sefer saatlerini görebilirsiniz.

6. Surat, Hindistan

Surat, india

Surat, Hindistan’ın Gucerat eyaletinde yer alan metropol bir şehri. Hindistan’ın 5. büyük şehri eskiden Suryapur adıyla anılıyordu. Tekstil ve elmas kesme ve cilalama endüstrisi için önemli bir endüstriyel merkez olan Surat, tekstili, fildişi el sanatları, işlemeleri ve takılarıyla dünyaca ünlü.

Bu şehir oldukça büyüleyici birçok tarihi yapıya sahip. Surat Kalesi, Chintamani Jain Tapınağı, Parsi Agiari, Marjan Shami Roza, Vir Narmad Saraswati Mandir, Navsari, Bilimora ve Udvada Surat’ta ziyaret edilebilecek önemli yerlerden bazıları.

Air Arabia ve Air India ile Sharjah ve New Delhi’den aktarma yaparak Surat’a uçabilirsiniz. En uygun Surat uçak bileti için gelişmiş arama teknolojisi, güvenli ödeme seçeneklerine sahip turna.com sayfasını ziyaret edin. Turna’nın birçok havayolu ile özel fırsat anlaşmaları bulunuyor.

7. Vishakhapatnam, Hindistan

Vishakhapatnam, Hindistan’ın güneydoğu kıyısında bulunan, Andra Pradeş eyaletine bağlı ülkenin en eski bir liman kentlerinden biri. “Doğu Kıyısındaki Mücevher” ve “Kader Şehri” olarak da adlandırılıyor. Vizag olarak da bilinen Visakhapatnam, pitoresk plajları ve sakin manzarası ve zengin kültürel geçmişiyle tanınır.

Vishakhapatnam’a kısa bir mesafede olan Araku Vadisi, fışkıran şelaleler, kristal berraklığında akarsular, yemyeşil bahçeler ve bazı zorlu yürüyüş parkurlarıyla şehrin en ilgi gören yerlerinin başında geliyor.

Royal Jordanian, Air India, Spice Jet ile Ürdün, Dubai ve Haydarabad’dan aktarma yaparak şehre ulaşabilirsiniz. En ucuz Vishakhapatnam uçak bileti için turna.com sayfasını ziyaret edin. Gelişmiş arama teknolojisi, güvenli ödeme, komisyonsuz alışveriş, kesintisiz iade garantisi ve daha fazla turna.com sayfalarında.

8. Ahmedabad, Hindistan

Ahmedabad Hindistan’ın Gucerat eyaletinde, Bombay’ın kuzeyinde Sabarmati Nehri civarında yer alıyor. Gujarat’ın en büyük şehri, canlı bir Hint metropolüdür. Şehir adını kurucusu olan Sultan Ahmed Şah’dan alıyor. Ahmedabad bir Babür başkenti ve İngiliz Hindistan’ın merkeziydi.

Görkemli saraylar ve camiler, harika müzeler, kaliteli yemekler ve mükemmel konaklama seçenekleriyle Ahmedabad, her ziyaretçiye bir şeyler sunuyor. Sidi Sayed Camii, Jama Mescidi ve Bhadra Kalesi’nden Hutheesing Jain Tapınağı’na kadar her köşesi tarihi binalarla dolu.

Emirates ve Fly Dubai ile Dubai’den aktarma yaparak Ahmedabad’a ulaşabilirsiniz. En uygun Ahmedabad uçak bileti için turna.com sayfasını ziyaret edin. Gelişmiş arama teknolojisi, güvenli ödeme, komisyonsuz alışveriş, kesintisiz iade garantisi ve daha fazla turna.com sayfalarında.

9. Udaipur

Udaipur

Udaipur, “Göller Şehri” olarak da biliniyor. Hindistan’ın Rajasthan eyaletinde yer alıyor. Şehir, eski Rajputana Ajansı’na bağlı Mewar krallığının tarihi başkentiydi. Udaipur Aravalli Tepeleri ile çevrili ve bu tepeler şehre ayrı bir güzellik katıyor.

‘Doğu’nun Venedik’i’ bol miktarda doğal güzelliğe, büyüleyici tapınaklara ve nefes kesen mimariye sahiptir ve bu da onu Hindistan’da mutlaka görülmesi gereken bir yer haline getiriyor. Pichola Gölü’nün sakin sularında bir tekne gezintisi, Udaipur’un Rajasthan’ın neden gururu olduğunu size kanıtlamak için yeterli olacaktır.

Royal Jordanian ve IndiGo ile Ürdün, Dubai ve Delhi’den aktarma yaparak Udaipur’a ulaşabilirsiniz. En uygun Udaipur uçak bileti için kesintisiz iade garantisi ve daha fazla fırsat sunan turna.com sayfasını ziyaret edin ✔️

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here