Uçak Bileti

Asya giderek akıllı seyahat edenlerin en favori bölgelerinden biri oluyor. Hem güvenli, hem ucuz, hem bambaşka bir kültüre sahip bu coğrafya keşdefilmeyi bekliyor. Her ne kadar Asya uçak bileti maliyetleri yüksek olsa da, sık sık düzenlenen kampanyalarla harika fiyatlar yakalanabiliyor. Asya uçak bileti kampanyaları için Singapur Airlines ve Qatar Airways biletlerini turna.com sitemizden takip edin.

Asya’da Gidilebilecek En İyi Şehirler

8. Kuala Lumpur, Malezya

Kuala-Lumpur-AsyaOcak ayı Kuala Lumpur’un en güzel zamanı. Yağmurların bitişinin ve sıcak yazın başlangıcı anlamına gelen bu ayın sonunda şehrin yerlileri Thaipusam adını verdikleri bir festival ile Ocak ayı sonunda şükran gününü kutluyor.

7. Goa, Hindistan

Goa-Hindistan-Asya-Ucak-BiletiEn küçük Hint bölgesi olan Goa, Arap denizlerinden gelen sıcak suları ve tropikal iklimiyle Ocak ayında tam bir cennete dönüşüyor. Gitmeden önce rezervasyon yaptırmayı sakın unutmayın.

6. Phnom Penh, Kamboçya

Phnom-Penh-AsyaOcak ayında ki sıcaklığı ortalama 31 derece olmasına rağmen Phnom Penh’i en çekici yapan düşük nem oranı ve serin esen rüzgarları. Şehrin pagodaları, marketleri ve müzelerinin yanında inanılmaz canlı bir gece hayatı bulunuyor.

Mobil Uygulama

5. Bangkok, Tayland

Grand-Place-BangkokBangkok, Ocak ayında 32 derece sıcaklığa sahip olmasından ötürü gidilebilecek en ideal şehirlerden biri. Bira bahçeleri, muhteşem yemekleri ve hafta sonu kampları kışın Bangkok’un tadını tam anlamıyla çıkarabilmeniz için önerilerimizden bir kaçı.

4. Manila, Filipinler

Manila-Filipinler-AsyaOcak ayı yerel halkın çok sevdiği sokak ayinlerinin düzenlendiği bir dönem. Santo Nino, Çocuk isa ve turistler için hazırlanan bir çok gösteri Manila’yı ziyaret etmek için güzel bir sebep. Doğa içinde hem endüstri hem yaşamın iç içe olduğu Tondo’da genç Ati-Atihan sanatçıları geleneksel danslarını tüm bu etkinlikler süresince sergileyecekler.

3. Singapur

Singapur-Asya-Ucak-BiletiYine ocak ayında 30 derece civarında seyreden sıcaklığının yanında oldukça geniş bi yelpazeye sahip sanat etkinlikleri sunuyor. Her yıl yapılan “Singapur Sanat Gösterisi” Marina Körfezindeki kumsalda 12-16 Ocak arası yapılıyor.

2. Ho Chi Minh, Vietnam

Ho-Chi-Minh-Asya-BiletAralık ve Ocak ayları Ho Chi Minh için kurak mevsimin başlangıcı anlamına geliyor. Hon Chi Minh şehrinde Dong Khoi, Nguyen Hue, Le Loi ve Le Duan başta olmak üzere bir çok sokak Fransız mimarisine sahip. Yeni Ay Yılını kutlamak üzere  31 Ocak’da Nguyen Hue Flower caddesi ziyaretçilere açılacaktır.

1. Colombo, Sri Lanka

Srli-Lanka-Asya-Ucak-BiletiKışın kaçmak için çok ideal bir yer olan Sri Lanka’nın başkenti de diğer şehirler gibi Ocak ayında 30 derece civarında bir sıcaklığa sahip. Hint Okyanusu’nun hemen kıyısında bulunan Galle Face Green’de ise inanılmaz güzel bir gün batımına şahit olabilirsiniz. Ancak gitmeden önce yine de devletin seyahat güvenliği ile ilgili bir açıklaması olup olmadığını kontrol edip planlarınızı yapın.

Otobüs Bileti

2 YORUMLAR

  1. Phuket ve Langkawi aklımda. Bu yazıyı görgdükten sonra şimdi Singapur’da aklımı çeliyor. Hem daha güvenli bir ülke değil mi?

  2. seyahat yorumlarınız çok güzel Ocak ayında Malezya’ya gitmek istiyoruz.Yardımcı olduğunuz için teşekkürler.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here