Uçak Bileti

Asya’da egzotik adalarla dolu bir cennet hayal edenler, seyahat rotalarını Filipinler’e doğru çevirebilir. Zira bu ülkede keşfedilmeyi bekleyen yedi binden fazla ada ve adacık sizi bekliyor. Mavinin en güzel tonlarını görebileceğiniz plajları, kabileleri, üzerinde dumanlar tüten volkanları, muhteşem manzaralar oluşturan ormanları, şelaleleri, nehirleriyle büyüleyici bir atmosfere sahip olan bu ülke, size unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşatabilir.

Filipinler’de Görmeniz Gereken 8 Yer

1. Batad Çeltik Tarlaları

Batad Çeltik Tarlaları, iki bin yıllık köklü geçmişiyle UNESCO Dünya Mirası Listesine girmeyi başaran şahane bir yer. Ifugao kabilesinin emeğiyle ortaya çıkan ve dünyanın sekizinci harikası olarak anılan bu tarlalar, Luzon Adası’nda yer alıyor.

2. Boracay Adası

Balayı çiftlerinin en sık tercih ettiği destinasyonlardan biri olan Boracay Adası, berrak suları, bembeyaz kumsalları ve renkli eğlence hayatıyla hayranlık uyandırıyor.

Mobil Uygulama

3. Palawan Adası

Modern yaşamı doğanın bakir ve vahşi güzelliğiyle harmanlayan şaşırtıcı bir tatil adresi olan Palawan Adası’nda; dünyanın en iyi plajlarında yüzüp, bakir ormanlar ve milli parklar arasında dolaştıktan sonra, kendinizi lüks bir eğlencenin ortasında bulabilirsiniz.

4. Sumilon Adası

Eğer dalış yapmak sizin için vazgeçilmez bir tutkuya dönüştüyse ve kendinize yeni dalış noktaları arıyorsanız, Sumilon Adası’nı mutlaka görmelisiniz. Harita üzerinde yerini bulmakta zorlansanız da bu küçük adada karşılaşacağınız huzur ve zengin doğal yaşama inanamayacaksınız.

5. Intramuros

İspanyol koloni döneminde inşa edilen tarihi yapılarıyla ve mistik atmosferiyle Manila şehrinin en popüler yerlerinden biri. Şehir merkezinin üç kilometre uzağında konumlanan bu eski şehir bölgesinde nostaljik faytonlarla yapılan gezilere de katılabilirsiniz.

6. Sumaguing Mağarası

Rehberler eşliğinde yapılan zorlu ama macera dolu bir geziyle derinliklerini keşfedebileceğiniz harika bir yer olan Sumaguing Mağarası, Luzon Adası’nda yer alıyor. Lumiang Mağaraları ve Sumaguing Mağarası arasındaki bu trekking, ortalama iki kilometre kadar sürüyor.

7. Taal Volkanı

Günümüzden yaklaşık 500 yıl önce volkanik hareketler sonucunda oluşan Taal Volkanı, Manila’nın 60 kilometre güneybatısındaki Tagatay şehri yakınında bulunuyor. 311 metre yüksekliğindeki bu volkan, ziyaretçilerini enfes görüntülerle karşılıyor.

8. Filipinler Ulusal Müzesi

Bölgenin kültürel ve tarihi geçmişi hakkında fikir edinmenizi sağlayan çok sayıda sanat eseri ve tarihi eşyanın sergilendiği Filipinler Ulusal Müzesi, ülkede kültürel bir tur yapmak isteyenleri bekliyor.

Siz de Asya’nın bakir doğası, tertemiz sularla kaplı plajları ve güler yüzlü insanları arasında bir tatil geçirmek istiyorsanız, Filipinler uçak bileti kampanyalarına göz atarak seyahatiniz için ilk adımları atabilirsiniz.

Turna.com üzerinden Filipinler vizesi bilgisine de detaylarıyla ulaşabilirsiniz!

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here