Uçak Bileti

Vize, Türk seyahat severlerin yurt dışı tatil planlarında en büyük belirleyici unsurlardan. Vize için evrak toplamak, zaman harcamak ve bütçe organizasyonu yapmak stres yaratıyor.

Vizesiz tatil yapılabilecek şehirlerle ilgili biraz daha araştırma yaparak, vize işlemi ve belge toplama derdi olmadan dünyanın dört bir yanına seyahat edebilir ve güzel bir tatil geçirebilirsiniz.

Vizesiz Tatil Yapabileceğiniz Egzotik Yerler

1. Maldivler

Mobil Uygulama

Balayı denildiğinde ilk akla gelen destinasyonlardan olan Maldivler’de size özel bungalovunuzdan masmavi suları seyredebilir, güneşin ve eşsiz denizin tadını çıkarabilirsiniz. Hint Okyanusu’nda yer alan ve 1200 civarı adadan meydana gelen ülkenin adalar üzerinde yer alan lüks otelleri, fotoğraflarına bakarken bile insanı derinden etkiler nitelikte. Maldivler’e ilk kez gelenler ve balayı çiftleri genellikle masmavi suların üzerinde yer alan odaları tercih etse de sahil bungalovları da son derece lüks ve rahat.

Maldivler uçak bileti seçeneklerine göz atın.

2. Kazablanka

Kazablanka, Fas’ın 4 milyona yakın nüfusuyla en büyük ve en turistik kenti. Atlas Okyanusu kıyısındaki bu tarihi liman şehrinde görülmesi gereken tarihi yapılar arasında dünyanın en büyük 3.camii olan Kral 2. Hasan Camii. Eski Şehir Medina Bölgesi ise, daracık labirent gibi sokakları ve renkli işlemeli dükkanlarıyla Fas’a özgü bölgelerden eşsiz bölgelerden biri. Paris Güzel Sanatlar Akademisi, Korniş, Mohammed Meydanı, Twin Center, La Ligue Arabe Parkı, Anfa, Fransız Limanı gibi yerleri gezebilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer Vize Makaleleri
E-vize nedir?
Vize sponsor nedir?
Öğrenci vizesi nasıl alınır?
Transit vize nedir?
Vizesiz gidilecek ülkeler
Vize isteyen ülkeler
Schengen vizesi nedir?

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here