Uçak Bileti

Soğuk havalarda dışarıda zaman geçirmek, sosyal hayata karışmak zorlaşıyor. Birçok insan ev, iş, okul arasında sıkışıp kalıyor. Birçoğu zorunlu haller dışında dışarıda zaman geçirmekten bile kaçınıyor.

Soğuk günlerin yarattığı olumsuzluklardan kurtulmak, sıcak ve ulaşımı kolay destinasyonlara gitmekle mümkün. Türk vatandaşlarına vize uygulamayan sıcak ülkeler, uygun fiyatlı uçuş seçenekleri ile yalnızca bir uçak bileti uzaklığında.

Vizesiz Gidilebilecek 10 Sıcak Şehir

1. Phuket
Phuket, Tayland

Güneydoğu Asya’da bulunan Tayland’ın en çok tanınan turizm merkezi Phuket, harika kumsalları ve doğal güzellikleri ile muhteşem bir tatil seçeneği. Denizin içerisindeki küçük kulübeleri, eşsiz kumsalları, sualtı sporları ve eğlence hayatıyla ada, etkileyici seçenekler sunuyor. Phuket uçak bileti avantajlarına göz atmayı unutmayın.

2. El Nido

Small Lagoon, El NidoBozulmamış bir doğa ve muhteşem sahillerle bezeli El Nido, Filipinler’e bağlı bir ada. Deniz kenarında, denize bakabileceğiniz bir otel yerine denizin tam içerisinde konumlanan bir otelde kalmak ya da orkidelerle süslenmiş bir havuzda yüzmek El Nido’da mümkün. Romantizmle doğayı buluşturan ada, sıcak güneşiyle içinizi ısıtacak. El Nido uçak bileti bir tık uzağınızda.

Mobil Uygulama

3. Zanzibar

Zanzibar Tanzanya kıyılarının 24 km kadar açığında, Hint Okyanusu üzerinde yer alan Zanzibar, berrak turkuaz mavisi denizi, insan eli değmemiş ada ve adacıkları, üzerinde rahatlıkla yürünebilen sığ suları ile dünyadan kaçış noktası olarak tanınıyor. Türk vatandaşları Zanzibar’a kapıda vize alarak girebiliyor. Zanzibar uçak bileti seçeneklerine göz atın!

4. Langkawi

Langkawi, MalaysiaMalezya’ya bağlı Langkawi adası 140 farklı adacığın en büyüğü. Vahşi yaşam izlerinin hala görülebildiği, doğal yaşamın izlerini taşıyan tatlı su gölleri ve yağmur ormanlarıyla bezeli adada bugüne kadar bildiğimiz dünyadan hiçbir şey bulamayacaksınız. Langkawi’ye gitmek için Kuala Lumpur uçak bileti alarak bağlantıyı sağlayabilirsiniz.

5. Singapur

SingaporeDünyanın az sayıdaki şehir devletinden biri olan Singapur, geleneksel Asya yaşamı ile modern dünyayı bir arada sunuyor. Gökdelenleri, yemyeşil parkları, sokak lezzetleri ve şehrin tam ortasında farklı konseptiyle dünyanın tüm iklimlerini hissettiren Garden’s By The Bay botanik bahçesiyle Singapur mutlaka görülmesi gereken yerler arasında. Singapur uçak bileti uygun fiyat ve alternatif seçenekleri ile harekete geçmek için en önemli nedenlerden.

6. Sihanoukville

Kep-Tree-Top-HouseHenüz çok sayıda kişi tarafından keşfedilmemiş olan Sihanoukville, Kamboçya’nın huzurlu, doğal ve ekonomik tatil merkezi. Güzel plajlarda, ekonomik bir tatil arayışında olanlar için ideal koşullar sağlayan Sihanoukville, lezzetli deniz ürünleri ve yavaş zaman akışı ile hiç dönmek istemeyeceğiniz bir yer. Bu keyifli seyahat için Siem Reap uçak bileti ilk adım olabilir.

7. Chiang Mai

Long-Neck-Karen-HiiltribeTayland’ın en önemli kültür merkezlerinden biri olan Chiang Mai, kendine özgü gelenek, kültürel yaşam ve adetleri ile Uzak Doğu ve Tayland kültürünü en iyi hissettiren destinasyonlardan. Her yıl 5 milyonu aşkın ziyaretçinin geldiği şehirde dünyaca ünlü Wat Phra Doi Suthep Tapınağı ve Doi Inthanon Milli Parkı görmeye değer. Ayrıca uzun boyunlu Karen kabilesi de burada görülebilir. Chiang Mai için Bangkok uçak bileti fiyatlarına hemen bakın.

8. Ho Chi Minh

Saygon, VietnamDünyanın en kalabalık şehirlerinden biri olan Ho Chi Minh, geçmişte Saygon ismiyle tanınıyordu. Adını eski Kuzey Vietnam’ın liderinden alan şehir, hareketli gece hayatı, savaş müzesi, imparatorluk tapınağı, çeltik tarlaları, sokak lezzetleri, açıkhava pazarları ve yüzen evleriyle sıradışı bir deneyim sunuyor. Ho Chi Minh uçak bileti ile bu deneyime bir adım daha yaklaşabilirsiniz.

9. Seyşeller

SeychellesHint Okyanusu üzerinde 115’ten fazla adadan oluşan Seyşeller, cennet tanımına hak eden destinasyonlardan. Turkuaz renkli suları, altın rengindeki kumsalları, okyanus üzerinde sıralanan resortları ve muhteşem doğasıyla rutine dair her şeyi unutturan Seyşeller balayı tatili ve romantizm için de ideal bir seçim. Seyşeller uçak bileti ile romantizm dolu bir yolculuğa başlamak mümkün.

10. Muscat

Muscat

Umman Sultanlığı’nın başkenti Muscat, Türkçe’de Maskat şeklinde de telaffuz ediliyor. Görkemli sarayları, etkileyici mimari yapıları ve hisarları, birbirinden özel İslam eserleri ve Orta Doğu yansımasına sahip sokakları ile şehir deniz, kum, güneş turizminde de iddialı. Çok sayıda yabancının da yaşadığı bu şehirde bambaşka bir kültüre tanıklık ediliyor. Muscat uçak bileti almak bu keşif için ilk yapılması gerekenlerden biri.

Yaz sıcağını hissetmek, kültür, tarih, deniz, kum, güneş, romantizm ve macera seçenekleriyle dolu bir seyahat için gidilecek destinasyona karar vermek, vize derdi olmadan uçak biletini satın almak yeterli.

İlginizi Çekebilecek Diğer Vize Makaleleri
E-vize nedir?
Vize sponsor nedir?
Öğrenci vizesi nasıl alınır?
Transit vize nedir?
Vizesiz gidilecek ülkeler
Vize isteyen ülkeler
Schengen vizesi nedir?

Otobüs Bileti

4 YORUMLAR

    • Filipinler harikulade bir coğrafya. Binlerce ada var ve her biri bembeyaz kumlara, upuzun plajlara ve nefis bir doğaya sahip. Gidilesi, görülesi.

  1. Seyşeller’e balayı için gitmek istiyorum ama maalesef biletler pek de ucuz değil. Alternatif Langkawi veya Phuket düşünüyorum, ama emin olamıyorum. Sizce hangisi daha iyi olabilir?

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here