Uçak Bileti

Elektronik müzik tutkunlarının yakından takip ettiği Tomorrowland Festivali, 11 yıldan bu yana coşkunun ve eğlencenin sınırlarını zorlayan dünyaca ünlü bir etkinlik olmaya devam ediyor.

Elektronik müzik devlerini hayranlarıyla buluşturan ve ilki 2005 yılında Belçika‘da düzenlenen Tomorrowland Festivali, dünyanın dört bir yanından gelen müzikseverlere unutamayacakları bir müzik ve eğlence deneyimi yaşatıyor. Eğer siz de, biletleri satışa çıktığı anda tükenen bu etkinliğe dahil olmak isteyenlerdenseniz, planınızı festivalden en az 6 ay önce yapmanızda fayda var. Aksi halde festivali yalnızca rüyanızda görmeniz ve ‘seneye kesin gideceğiz’ nutuklarına bir sene daha devam etmeniz sürpriz olmaz.

Tomorrowland Festivali

TomorrowlandBiletleri genelde şubat ayında satışa çıkan festivale bilet satın alabilmek için öncelikle ön kayıt yapılıyor, böylece süreçle ilgili bilgi sahibi olmanız sağlanıyor. Ayrıca ön kayıt sırasında sizden istenen bilgileri doğru vermeniz çok önemli çünkü bileti satın alırken de bu bilgiler kullanılıyor.

Moby, The Bloody Beetroots, David Guetta, Fatboy Slim, Armin Van Buuren, Avicii, Tiesto, Afrojack Steve Aoki, Swedish House Mafia gibi ünlü isimlerin hayranları ile buluştuğu festival alanında, kendine özgü temaları ile birbirinden ayrılan 20’den fazla sahne kuruluyor.

Dünyanın dört bir yanından gelen elektronik müzikseverlerin özgürce eğlenmenin tadını çıkardığı etkinlikte, ‘Dreamwille‘ adı verilen ses ve ışık gösterilerini izlerken, bu zamana kadar karşılaşmadığınız bir atmosfere tanıklık etmenin hazzını hissetmeniz mümkün.

Mobil Uygulama

Festival alanında aklınıza gelebilecek her türlü ihtiyacı bulabildiğiniz için dışarıya çıkmaya gerek bile duymadan etkinlik süresince kendinizi festivalin büyüsüne bırakabilirsiniz. Ayrıca alışılanın aksine festival alanında normal para yerine ‘Tomorrowland parası‘ kullanılıyor ve alandaki her şey bu para ile satın alınıyor. (Bir Tomorrowland parası, iki buçuk euroya denk geliyor) Civarda bulunan bankamatiklerden para çekerek, dışarıdan alışveriş yapmanız da mümkün. Ancak yüz binlerce kişinin olduğu bu alanda arızalara ve aksiliklere karşı temkinli davranıp, yanınızda nakit para bulundurmanızda fayda var.

Tomorrowland-Festival

Eğer sınırlı bir bütçe ile yola çıktıysanız ve paranızın büyük kısmını yemeğe harcamak istemiyorsanız, ihtiyaçlarınızı festival alanı dışındaki marketlerde satın almayı deneyebilirsiniz. Ayrıca kamp alanına dışarıdan yiyecek ve içecek sokmaya da izin veriliyor.

Belçika’da sabah güneşten kavrulurken akşam yağan yağmurla şaşkına dönmenizin mümkün olduğu bir hava ile karşılaşabileceğiniz için festivale doğru yola çıkarken, çantanıza bir adet yağmurluk ve yağmur çizmesi koymayı da ihmal etmeyin.

Konaklama konusunda da festival dönemlerinde uygun kampanyalar yapan otelleri, hostelleri ya da festival alanında bulunan muhteşem kamp ve bungalov ev kurulan alanlarda kalmayı tercih edebilirsiniz. Festivalde VIP kamp hizmetinden de faydalanılabiliyor.

Gece ve gündüz müziğin hiç kesilmediği Tomorrowland’da, ellerindeki dev bayrakları sallayarak, sizinle birlikte şarkı söyleyenlerin arasına karışıp, festivalde olmanın heyecanını ve coşkusunu ruhunuzda hissedin. Belçika uçak bileti kampanyalarına göz atın.

NOT: Belçika vizesi hakkında detaylı bilgilere de Turna.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here