Uçak Bileti

Kütahya küçük kendi halinde bir şehir. Kütahya gezilecek yerler ise çoğunlukla tarihi yerler olarak ön plana çıkıyor. Sayılı gezilecek yerleri ile tam hafta sonu gezmek için ideal bir destinasyon. Eğer Kütahya’ya gitmek Aizanoi Antik Kenti’ni, Çinili Camii’yi ve diğer önemli yerleri ziyaret etmek isterseniz Kütahya’ya nasıl gidilir ve Kütahya’ya ulaşım sorularının yanıtlarını bu yazıda bulabilirsiniz.

Kütahya’ya gitmenin en iyi yolunu detaylı şekilde anlatmaya çalışacağım. Kütahya’ya havayolu ile ulaşım, karayolu ile ulaşım hakkında bildiğim her şeyi sizinle paylaşmaya başlıyorum o halde. 🙂

Kütahya Nerede ?

Kütahya Nerededir ?

Kütahya, Ege Bölgesi’nde, İç Batı Anadolu kesiminde yer alıyor. Kütahya’nın komşuları Afyon, Bilecik, Manisa, Balıkesir, Bursa, Balıkesir, Eskişehir ve Konya.

  • Kütahya’nın haritadaki konumu burada.

Kütahya’ya Nasıl Gidilir ?

Kütahya'ya Nasıl Gidilir ?

Kütahya’ya nasıl gidilir sorusunun 2 farklı cevabı var. Hem karayolu hem de havayolu ile ulaşım başlıkları altında cevapları anlatacağım.

Mobil Uygulama

Kütahya’ya Kara Yolu ile Ulaşım

Kütahya'ya Kara Yolu ile Ulaşım

Kütahya’ya karayolu ile gidecekseniz; ister kendi aracınızla isterseniz de otobüs seferleri ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Otobüs ile Çinigar Şehirlerarası Otobüs Terminaline gidebilirsiniz. İstanbul’dan Kütahya’ya giderken Bursa’dan geçiyorsunuz. Bazı illerden Denizli’ye olan mesafeler ise şöyle;

Kütahya – Ankara arası 315 km

Kütahya – İstanbul arası 330 km

Kütahya – İzmir arası 340 km

Kütahya otobüs bileti fiyatları için bu bağlantıya mutlaka göz atın.

Kütahya’ya Uçak ile Ulaşım

Kütahya'ya Uçak ile Ulaşım

Kütahya’ya nasıl gidilir sorusunun en pratik yanıtı elbette uçak ile oluyor. Kütahya’da Zafer Havalimanı bulunuyor. Kütahya uçak bileti sayfamızdan biletinizi kolaylıkla alabilirsiniz.

  • Kütahya Zafer Havalimanı konumu burada.

Kütahya’nın İlçeleri

Kütahya’nın 12 ilçesi bulunuyor.

Kütahya’nın İlçeleri

  1. Kütahya (İl merkezi)
  2. Altıntaş
  3. Aslanapa
  4. Çavdarhisar
  5. Domaniç
  6. Dumlupınar
  7. Emet
  8. Gediz
  9. Hisarcık
  10. Pazarlar
  11. Simav
  12. Şaphane
  13. Tavşanlı

Kütahya’ya Ne Zaman Gidilir ?

Kütahya tarihi yerleriyle ön plana çıkan bir ilimiz. Henüz görmediyseniz en kısa zamanda bir seyahat planı yapmalısınız bu şehre. Peki Kütahya’ya ne zaman gidilir derseniz açıkçası her mevsimi gidilebilir. Aşırı sıcak ve kalabalıkta gezmek istemezseniz Mayıs ve Eylül aylarını tercih edebilirsiniz.

Kütahya ile ilgili diğer içeriklerimi de mutlaka okumalısınız.

Kütahya Gezilecek Yerler

Kütahya Kalesi

Kütahya Çinili Camii

Aizanoi Antik Kenti

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here