Uçak Bileti

Her ne kadar kur artışından dolayı Avrupa ülkeleri bizim için artık çok maliyetli olsa da özel zamanlarda gitmeyi istediğiniz yerler olabilir. Özellikle yakın olması, güvenli olması ve konfor sunması nedeniyle bazı Avrupa adaları gerek romantik vakit geçirmek gerekse de eğlenmek için şahane seçenekler sunuyor.

Hangi yaşta olursanız olun beklentilerinizi karşılayacak özelliklere sahip Avrupa’nın en güzel adaları listemize göz atın.

Avrupa’nın En Güzel Adaları

1. Capri, İtalya

Capri

Amalfi sahilinin açıklarında bulunan bu küçük ada lüks tatil merkezleriyle yüksek sosyetenin çok rağbet ettiği bir yer. Butikleri, çiçeklerle bezenmiş patikaları, Caprese salatası ve Limoncello likörüyle meşhur kayalıkların tepelerine konuşlanmış lüks restoranlarıyla jet sosyetenin en sık gittiği destinasyonlar arasında.

Uyarı: Buranın sahilleri taşlık ve dolayısıyla yüzmeye gidecek olanların önce bu küçük taşları aşmaları gerekecek. Da Luigi’nin hemen yanında bulunan Faraglioni kayalıkları manzara ve fotoğraf tutkunları için muhteşem bir yer.

Mobil Uygulama

Capri Hotel: Tamamen deniz temalarının hakim olduğu J.K. Place içinde kamara penceresi tarzında pencereleri, deniz mavisi duvarları, balık şeklinde kanepeleri, Yunan heykellerinin imitasyonları ve kazayağı şeklinde tabureler bulunuyor.

2. Santorini, Yunanistan

Santorini, Yunanistan

Parıldayan Ege denizinin tepelerinde harika bir görüntü oluşturan mavi kubbeli beyaz evler görürseniz, anlayın ki burası Santorini. Uçsuz bucaksız adalardan oluşan kartpostal kadar güzel bir görünüme sahip görkemli Yunan adalarından en güzeli Santorini Adası’ıdır.

Perissa Sahilinin siyah kumlarında dolaşmak yada en çok fotoğrafı çekilmiş yerlerden biri olan Oia köyünün tepesinden gün batımını izlemek burada bulunduğunuz sürece yapmanız gereken pek çok şeyden sadece iki tanesi.

Santorini Otel: İki sonsuz havuz etrafında bulunan 27 küçük beyaz kulübesiyle Oia’nın Katikies Hoteli.

Turna’nın birçok havayolu ile özel fırsat anlaşmaları bulunuyor. Belli dönemlerde yapılan özel kampanyaları kaçırmayın. En ucuz Santorini uçak bileti için turna uçak bileti sayfasını takip edin.

3. Sicilya, İtalya

Sicilya, İtalya

Sicilya, İtalyan olmanın getirdiği geleneksel mutfak, doğu ve batının birleştiği mimari ve uzun tarihi gibi birçok özelliği bir arada harmanlamayı başaran bir şehir.

Antik çağdan kalan eserler ve üzüm bağlarıyla beraber küçük derme çatma balıkçı köyleri görülmeye değer. İlk başlayacağınız yer, adanın güneşlenmek için en muhteşem yeri olan Trapani’de bulunan San Vito Capo sahili.

Sicilya Otel: Etna dağının muhteşem manzarası ve antik şehir Taormina’ya yakınlığı sebebiyle Grand Hotel Timeo’yu tercih edebilirsiniz yada adanın batı kıyısında villa kiralayabilirsiniz.

Sicilya uçak bileti kampanyalarını turna.com uçak bileti sayfasından takip edebilirsiniz.

4. Girit, Yunanistan

Girit, Yunanistan

Girit, Zeus’un doğum yeri. Minos medeniyetinden kalma yerler ve Venedik kalesiyle tarih ile mitolojinin muhteşem bir sentezini sunuyor. Görebileceğiniz yerler oldukça fazla.

Tepesi buz tutmuş dağlar, gizli mağaralar, derin vadiler, tadabileceğiniz bolca zeytin, üzüm bağları, berrak sığ suları ve Elafonisi Plajının pembemsi kumları gibi birçok gizli kumsallar.

Crete Otel: Spinalonga Adası’nın ve Ege denizine tepeden bakan 251 odalı Blue Palaca Resort & SPA her türlü ihtiyacınızı karşılamaya hazırdır. bluepalace.gr

5. Mallorca, İspanya

Mallorca

İspanya‘da Balearik yarım adaların en büyüğü ve en çok ziyaret edileni. Avrupa’nın önde gelen kraliyet ailelerinin ve Hollywood yıldızlarının en gözde yerlerinden biri.

Her şeyden tamamen kopup uzaklaşmak için, botla güney kıyıda bulunan gözlerden uzak Cala Varques plajına gidip denizin tadını çıkarıp çam ağaçlarının dibinde bulunan altın rengi kumlarda güneşlenebilirsiniz.

Mallorca Otel: Hemen Port de Soller adındaki küçük balıkçı kasabasının yanında yeni açılan Jumeirah Port Soller Hoteli, parıldayan Balearik denizi manzarasına sahip 120 odasıyla ziyaretçilerin beğenisine sunulmuş.

6. Mykonos, Yunanistan

Mykonos

Güneşten sararmış kiliseleri, yeldeğirmenleri ve durmak bilmeyen gece hayatıyla hem eğlenceye meraklı gençlere ve aynı zamanda daha sessiz, sofistike ve romantik gün batımlarını arayanlara hitap ediyor.

Mikonos, 89 km sahil şeridi, sabahın ilk ışıklarına kadar süren renkli gece hayatı eğlenceleri, Avrupa Jet sosyetesinin tercihi olması ile Yunan adalarının en gözde ve en uğrak yerir.

Mykonos Otel: Şehir merkezinden 25, sahilden de 5 dakika uzaklıktaki Mykonos Villa, adanın içerisinde oyulmuş kayaların içinde bulunuyor.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here