Uçak Bileti

Avrupa, Türkiye‘ye yakın uçuş mesafesiyle Türk seyahat severlerin en sık gittiği yurt dışı rotalar arasında. Avrupa’nın dört bir yanında farklı kültür ve deneyimleri yaşayabileceğiniz onlarca destinasyon alternatifi bulunuyor.

Avrupa’da her biri turist akınına uğrayan adalar, yılın her dönemi keyifli zaman geçirmek isteyenler için birer harika seçenek. Avrupa’nın en güzel adalarından seçiminizi yapıp, uçak biletinizi de aldıktan sonra tatile hazırsınız.

Avrupa’nın En Güzel Adaları

1. Santorini, Yunanistan

Yunanistan’ın en popüler turistik destinasyonlarından Santorini, beyaz badanalı evleri, volkanik kumlu plajları, balayına çıkan çiftlerin ilgi gösterdiği romantik otelleri ve eşsiz gün batımı manzarasına sahip kıyıları ile Avrupa’nın en güzel adalarından.

Mobil Uygulama

Her yıl 2 milyondan fazla turistin ziyaret ettiği adada onlarca güzel butik otel bulunuyor. Yaz aylarında yoğun ilgiden dolayı fotoğraf çekilecek boş bir köşe bile bulunamayan adaya cruise turları ile de giden çok sayıda kişi var.

Yunanistan uçak bileti seçeneklerine göz atın.

2. Mallorca, İspanya

Akdeniz’in en güzel tatil duraklarından Mallorca, İspanya’nın da en turistik merkezlerinden. Hareketli gece hayatı, muhteşem kumsalları ve Akdeniz lezzetleri sunan restoranlarıyla tatilden beklenecek birçok farklı güzelliği bir arada barındıran adada her bütçeye uygun konaklama alternatifleri var.

Hareketli ve dinamik bir tatil isteyenler adanın kıyı bölgelerinde konaklamayı tercih ederken, yemyeşil bir doğada sessizliğin tadını çıkarmak isteyenlere onlarca dağ oteli seçeneği var.

3. Sicilya, İtalya

İtalya’nın Sicilya adası antik kentleri, muhteşem mimari yapıları, el değmemiş kumsalları ve yemyeşil orman dokusuyla Akdeniz’in huzur veren adalarından. Leziz zeytinyağıyla taçlandırılan meze, atıştırmalık ve İtalyan yemekleri Sicilya’ya gitmek için başlı başına bir neden. Palermo çevresindeki zengin kültürel miras özellikle tarih meraklıları için cezbedici.

4. Lofoten, Norveç

Avrupa’nın en güzel adaları listesinde yalnızca yaz tatilinde öne çıkan adalar olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Norveç’in nefes kesen doğası, insanın aklını başından alan manzarası ve mavi ile yeşilin buluştuğu efsanevi görsel şöleniyle Lofoten adası, doğayla baş başa kalmak isteyenler için tam anlamıyla bir cennet.

Kuzey Kutup Dairesi’nin kuzeyinde yer alan ve birçok adanın bir araya gelmesiyle meydana gelen takımada topluluğu olan Lofoten, dünyanın en bakir noktaları arasında.

5. Zakinthos, Yunanistan

İyon Denizi’nin gözde tatil merkezlerinden Zakinthos, Yunanistan’ın İyon Denizi’nde bulunan adaları arasında Kefalonya ile birlikte en çok ziyaretçi ağırlayan iki noktasından biri. Özellikle Navagio Plajı ile hafızalara kazınan Zakinthos adasında birçok ziyaretçi bu efsanevi plajı görebilmek için seyahat planı yapıyor. Dalış turizminin gelişmiş olduğu Zakinthos, aynı zamanda caretta caretta kaplumbağalarının bölgedeki en önemli üreme sahalarından biri.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here