Uçak Bileti

Dünyadaki Disneyland parkları, çocukların hayalini süsleyen büyülü ve fantastik bir dünya saklıyor. Walt Disney’in ölümsüz kahramanlarıyla fotoğraf çektirip oyun oynarken, zamanın nasıl geçtiğini anlamayacağınız bu parklar, her yıl milyonlarca turisti ağırlıyor. Eğer siz de çocuğunuzla birlikte o milyonlarca kişiden biri olmak istiyorsanız, en yakın Disneyland parkını seçip, seyahat hazırlıklarına başlayın. Zira Disneyland’ın heyecan verici dünyasını keşfetmek için daha fazla beklemenize gerek yok.

Masalsı Dünyalarıyla Ünlü Disneyland Parkları

1. Kaliforniya

Dünyada Disneyland parklarının kurulduğu ilk yer, ABD‘nin Kaliforniya eyaleti. Dünyaca ünlü Amerikalı Film Yapımcısı Walt Disney tarafından 1955 yılında kurulan bu park, Anaheim şehrinde yer alıyor. Kaliforniya Disneyland; Disney kahramanlarının dolaştığı sokakları, tematik alanları, animasyon şovları gibi çocuklara hitap eden yerleri ve etkinliklerinin yanı sıra alışveriş merkezleri, restoranlar, otel ve SPA merkezleri gibi yetişkinlere yönelik alanlara da sahip.

Kalifornia’daki Disneyland parkına ulaşmak için Los Angeles uçak bileti turna.com’da.

2. Paris

Çocuklu ailelerin ve gençlerin eğlenmek ve keyifli vakit geçirmek için gittiği Paris Disneyland, şehrin doğusundaki Marne-la-Vallée kasabasında bulunuyor. Disneyland parkları arasında en ünlüsü olarak da bilinen Disneyland Paris, hem çocukların hem de çocuk ruhunu içinde tutan yetişkinlerin en sevdiği yerlerden biri. Paris’in romantik atmosferini renklendiren bu tematik park, iki bin hektarlık devasa bir alanı kaplıyor.

Mobil Uygulama

Paris Disneyland’da güzel vakit geçirmek için aileniz ve sevdiklerinizle birlikte seyahat edebileceğiniz Paris uçak bileti turna.com’da.

3. Hong Kong

Hong Kong’a gidiyoruz da ben bu çocuğu nereye götüreceğim diye endişelenmeyin. Dünyanın en sevilen eğlence parkı burada da imdadınıza yetişiyor. Çoluğu çocuğu toparlayıp, bütün bir gün boyunca eğlenebileceğiniz Hong Kong Disneyland, 28 hektarlık bir alan üzerine kuruldu. 2005 yılında hizmete giren bu parkta, Disney karakterleriyle akşam yemeği yiyebilir, rehber eşliğinde yapılan turlara katılabilir, oyuncaklarda çılgınlar gibi eğlenebilir ya da rekreasyon parkında doğanın tadını çıkarabilirsiniz.

Hong Kong uçak bileti fiyatlarını karşılaştırmak ve satın almak için turna.com’u ziyaret edebilirsiniz.

4. Florida

Disneyland Florida, Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletine bağlı Orlando şehrinde bulunuyor. Disneyland Florida‘ya gittiğinizde; su parkında zaman geçirip, yazın bunaltıcı havasından kurtulabilir, Disneyland ürünlerinin satıldığı mağazalarda alışveriş yapabilir, spor ve rekreasyon alanlarına gidip fazla enerjinizi atabilir ya da Disney karakterlerinin yer aldığı etkinliklere katılabilirsiniz.

Orlando uçak bileti fiyatlarını karşılaştırın ve en iyi fiyatlarla Florida’ya uçun.

5. Tokyo

İlk kez ABD’de kurulan, sonraki dönemlerde de ülke içindeki diğer eyaletlerde yayılmaya başlayan Disneyland’ın, ABD sınırları dışındaki ilk parkı olan Tokyo Disneyland, 1983 yılında açıldı. Teknoloji alanındaki yatırımlarıyla tanınan Japonya‘da, gençleri ve çocukları eğlence dolu etkinliklerle buluşturan bu parkta, sahne gösterileri, animasyon şovları, oyun parkları ve alışveriş dükkanları arasında şahane zamanlar geçirebilirsiniz.

Tokyo uçak bileti turna.com’da.

Disneyland’ın renkli ve eğlencenin bir an bile azalmadığı şahane atmosferini merak ediyorsanız, uçak biletinizi alıp masal diyarını andıran bu eğlence parklarını keşfedebilirsiniz.

Otobüs Bileti

1 YORUM

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here