Uçak Bileti

İki milyara yaklaşan nüfusu ile dünyanın en kalabalık ülkesi olan Çin, 5000 yıl öncesine uzanan köklü geçmişi ve gezilip görülmesi gereken büyüleyici turistik noktaları ile hayranlık uyandırıyor. Bunların yanı sıra kağıt, barut, pusula gibi önemli keşiflerin anavatanı olarak bilinen ülke dünya ekonomisinde de oldukça önemli bir role sahip.

Çin’de Görülmesi Gereken 5 Eşsiz Şehir

1. Hong Kong

Ülkenin güney kıyısında bulunan Hong Kong, Asya’nın en büyük limanı ve serbest pazarı olmasının yanı sıra, turizm, ticaret ve endüstri alanında da adından söz ettiren bir şehir. Hong Kong’ta görülecek yerler arasında ise Hong Kong Adası, Kowloon Yarımadası, Victoria Zirvesi, Okyanus Parkı ve 1915 yılında inşa edilen Saat Kulesi dikkat çekiyor.

2. Pekin 

Mobil Uygulama

Yasak Şehir, Çin Seddi, Cennet TapınağıTiananmen Meydanı, Yazlık SarayMing Mezarlıkları, Lama Tapınağı ile Çin Ulusal Müzesi gibi birbirinden etkileyici turistik yer ve yapılara ev sahipliği yapan Pekin şehri, Çin Halk Cumhuriyeti’nin başkenti olmasının yanı sıra Şanghay’dan sonra ülkenin ikinci büyük metropolü olarak da biliniyor.

3. Şanghay

Ülkenin en önemli liman şehri olan Şanghay, aralarında; Yu Yuan BahçeleriOriental Pearl TV KulesiKordon BoyuAşıklar DuvarıNanjing Caddesi, Jing’an Tapınağı ve Şanghay Müzesi gibi önemli ve etkileyici yerlerde bulunan turistik noktaları ile her yıl milyonlarca yerli ve yabancı turist tarafından ziyaret ediliyor.

4. Guilin

Ülkede, doğal güzellikleri ve muhteşem manzaraları ile adını duyuran bir yerleşim yeri olan Guilin şehri, Qixia Tapınağı, Flower Bridge, Solitary Beauty Peak, Jingjiang Royal Residence, Elephant Trunk Hill, Fubo Tepesi, Li Nehri ve Yangshuo kasabası gibi eşsiz turistik noktaları ile ilgi çekiyor.

Siz de, göz alıcı doğal güzellikleri ve zengin kültürel dokusu ile dünyanın önde gelen şehirlerine ev sahipliği yapan bu eşsiz ülkeyi keşfetmek için Çin uçak bileti kampanyalarını değerlendirebilirsiniz.

NOT: Çin vizesi hakkında detaylı bilgilere de Turna.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here