Uçak Bileti

Avrupa ülkeleri birçok seyahat severin listesinde üst sıralarda yer alıyor. Yakın uçuş mesafesi, ucuz uçak bileti bulma imkanı, kültür, doğa ve tarih Avrupa başkentlerini daha da popüler hale getiriyor.

Birbirinden güzel Avrupa ülkeleri ve başkentlerini doğru planlama ile kısa sürede birbiri ardına deneyimlemek mümkün. Her birinde ayrı bir tat ve keyfin bulunabildiği 5 başkenti sizler için bir araya getirdik.

Etkileyici 5 Avrupa Başkenti

1. Atina

Kimilerine göre Batı medeniyetinin beşiği, kimilerine göre demokrasinin ilk adımının atıldığı yer. Tarihiyle, lezzetli yemekleriyle, müzeleriyle, sımsıcak güneşi ve sıcakkanlı insanlarıyla Yunanistan’ın başkenti Atina, Türkiye’den 1,5 saatlik uçuş mesafesinde.

Mobil Uygulama

2. Amsterdam

Avrupa’da hareketli gece hayatı denildiğinde ilk akla gelen yer özgürlükler şehri Amsterdam. Hollanda’nın başkenti Amsterdam muhteşem kanalların bir araya getirdiği caddeleri, keyif yapan dükkanları, enfes kokulu kahve satan dükkanları ve bol yabancı ziyaretçisiyle görmeye değer. Türkiye’den 3 saatlik uçuş uzaklığında.

3. Budapeşte

Avrupa’da görsel şölen yaratan başkentlerden biri Budapeşte. Macaristan’ın en büyük kenti Budapeşte, Buda ve Peşte isimli iki ayrı bölgeden (şehirden) oluşuyor. Bu iki bölgenin tam ortasında zerafetiyle geçen Tuna Nehri’nin seyrine doyum olmuyor. 2 saat 20 dakikalık uçuş mesafesinde bu güzel şehri deneyimlemek için fazlasıyla neden var.

4. Roma

Küçük meydanların buluştuğu daracık sokakları, açık hava müzesini andıran caddeleri, kültür sanat yaşamı ve müzeleriyle İtalya’nın başkenti Roma, ölmeden önce görülmesi gerekenler listesinde en üstlerde. Lezzetli yemekleriyle de öne çıkan bu güzel şehri 2 saati biraz aşan bir hava yolu yolculuğuyla keşfe çıkabilirsiniz.

5. Brüksel

Avrupa’nın başkenti unvanını taşıyan Brüksel, Belçika’nın en büyük en kalabalık şehri. Batı Avrupa’nın en güzel duraklarından biri olan kentte birçok uluslararası örgütün idari merkezi bulunuyor. Bürokratik havasının yanında bu güzel şehrin her bir yanında birbirinden güzel keşif rotaları var. 3 saatlik bir uçuşla Brüksel’e uğrayın.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here