Uçak Bileti

Yurt dışı seyahatinde plan, program ve detaylarla uğraşmak istemeyenlerin imdadına paket turlar yetişiyor. Rehberlik hizmeti de dahil olmak üzere otel, uçak bileti ve şehirlerarası transfer hizmeti sunan paket turlar ile hiçbir stres yaşamadan yepyeni yerleri keşfetmek mümkün.

Türk seyahat severlerin en çok ilgi gösterdiği, her mevsim katılmanın mümkün olduğu 5 paket turu sizler için bir araya getirdik. Grupla seyahat etmek istemiyorum diyenler bu rotalara en avantajlı uçak biletini turna.com web sitesinden alabilir.

Her Dönem Katılınabilecek 5 Paket Tur Rotası 

1. Orta Avrupa

Farklı seyahat acentelerinin sunduğu Orta Avrupa turlarında Macaristan, Çek Cumhuriyeti ve Avusturya bir arada sunuluyor. Viyana, Prag ve Budapeşte’nin yer aldığı turların bazılarında Almanya’nın Dresden kenti ekstra seçenek olarak pakete ekleniyor. Genellikle 7 gece 8 gün uzunluğundaki turlarda ara geçişlerin tamamı otobüs ile.

2. İtalya

Mobil Uygulama

En az 3-4 gün en fazla ise 7-8 günlük dönemlerle planlanan İtalya turları ile ülkeyi baştan başa kat etmek ve tanımak mümkün. Ağırlıklı olarak Roma, Floransa, Venedik ve Milano şehirlerinin dahil edildiği turların bir kısmında Napoli de listeye ekleniyor.

3. İspanya 

Avrupa’nın en gözde rotalarından biri olan İspanya turları Büyük İspanya ya da Güney İspanya gibi farklı kategorilerle sunuluyor. En uzunu 8 günü bulan turların kapsamında Barcelona, Madrid gibi şehirlerin yanı sıra Andorra Prensliği de yer alıyor.

4. Yunanistan

Gemiyle 4-5 farklı Yunan adası ve ana karada başkent Atina’yı kapsayan Yunanistan turlarının en büyük avantajı vizesiz olması. Gemi turuna katılacak kişiler Schengen vizesinden muaf tutuluyor. Çeşme, Kuşadası, İzmir Alsancak ve İstanbul çıkışlı turlar 3-4 ya da 7-8 gün sürüyor.

5. Balkanlar

Vizesiz seyahat avantajının bulunduğu Balkan ülkeleri Türk seyahat severlerin en çok ilgi gösterdiği rotalar arasında. Bosna-Hersek, Sırbistan, Makedonya, Arnavutluk ve Karadağ bu turların uğradığı duraklardan.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here