Uçak Bileti

Yeni yıl yaklaşırken herkes yeni yıla nerede gireceğini düşünmeye başladı. Bazıları aylar önce plan, programını yaparken, birçok kişi son dakikaya kadar harekete geçmemeyi tercih ediyor.

Yeni yıl tatilinin kısa olması, 1 ya da 2 günlük tatilde uzak mesafeli destinasyonlara olan talepleri düşürse de uygun uçak bileti ve ekonomik rotalar her şeye rağmen talep görüyor.

Yeni Yılda Gidilebilecek 5 Şehir

1. Batum

Gürcistan’ın turizm cenneti Batum, Türklerin yurt dışında en çok tercih ettiği destinasyonlardan. Vize ve pasaporta ihtiyaç duymadan yalnızca kimlikle gidilebilen bu güzel şehirde yeni yıl coşkusu sokaklarda görülebiliyor. Avrupa Meydanı’nda yapılan kutlamalar bir hayli eğlenceli geçiyor, fiyatlar da uygun.

Mobil Uygulama

2. Kars

Hem yeni yılı kutlamak hem de karlı bir ortamda farklı bir deneyim yaşamak için Kars sizi bekliyor. Tarihi, kültürü, yemekleri ile Kars yeni yıl için alternatif şehirlerden. Sarıkamış Kayak Merkezi, Ani Antik Kenti ve Kars Kalesi uğranacak yerler arasında.

3. İzmir

Türkiye’nin aydınlık yüzü İzmir, yeni yıla en çok eğlenerek giren şehirlerimizden. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen yeni yıl konseri vatandaşları Cumhuriyet Meydanı’nda buluşturuyor. İzmir Körfezi çevresinde yapılan ışık gösterilerinden sonra Kordon, Alsancak, Bostanlı ya da Göztepe’de mekanlara uğrayabilirsiniz.

4. Berlin

Almanya’nın başkenti Berlin, Avrupa‘nın en hareketli gece yaşamına sahip şehirleri arasında. Geçerli bir Schengen vizeniz varsa eğlencenin sabahın ilk ışıklarına kadar devam ettiği Berlin tam size göre. Bu güzel kentteki müzeler yeni yıl eğlencesinin ardından görkemiyle sizi kendinize getirecek.

5. Amsterdam

Avrupa’nın özgürlükler şehri Amsterdam, çılgın sokak partielri ve farklı konseptlerdeki yılbaşı eğlenceleriyle en çok ilgi gören destinasyonlar arasında. Hollanda’nın hareketli kenti Amsterdam kanalları, müzeleri, birbirinden güzel binalarıyla ilgi çekici bir güzelliğe sahip.

Yeni yılda gidilecek şehirler arasında karar veremeyenlere bütçe, vize-pasaport serbestliği ve uygun zaman gibi kriterler yol gösterici oluyor.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here