Uçak Bileti

Avrupa, gezilip görülecek yerlerinin yanı sıra birbirinden eğlenceli müzik festivalleriyle de dikkat çekiyor. Çılgın aktivitelere ve etkileyici konserlere eşlik edeceğiniz bu festivaller, stresli günlerin acısını çıkarmak için oldukça cazip bir seçenek. Genellikle yaz ve bahar dönemlerinde düzenlenen müzik festivalleri, kalabalık arkadaş grupları ile yapılacak en güzel aktivitelerden biri.

Avrupa’nın Birbirinden Güzel 5 Müzik Festivali

1. Coachella

Coachella, genellikle nisan ayında iki haftasonuna yayılarak düzenleniyor. Dünyanın dört bir yanından gelen müzikseverlerin buluşma noktası olan bu etkileyici festivalde, Guns ‘N Roses, AC/DC, Florence and the Machine, Madonna, David Guetta, Calvin Harris gibi ünlü isimler sahne alıyor.

2. Tomorrowland

Mobil Uygulama

11 yıldan bu yana düzenlenen ve elektronik müzik tutkunlarının yakından takip ettiği bir festival olan Tomorrowland, katılımcılara eğlencenin eksik olmadığı bir dünya sunuyor. İlki 2005 yılında Belçika‘da düzenlenen Tomorrowland’e katılmak için biletlerinizi etkinlikten birkaç ay önce almanızda fayda var, zira milyonlarca kişinin katılmak için can attığı bu festivale bilet bulmak oldukça zor olabiliyor.

3. Glastonbudget

İngiltere’de yapılan ve dünyanın en büyük tribute festivali olarak gösterilen Glastonbudget, müziğe doymak isteyenler için kaçırılmayacak bir seçenek. Mayıs ayında düzenlenen ve en ünlü gruplara ve sanatçılara ev sahipliği yapan festivalde; Antarctic Monkeys, Four Fighters gibi isimleri dinlemek mümkün.

4. Sziget Festival, Budapeşte, Macaristan

Avrupa’nın en büyük kültür ve müzik festivalleri arasında yer alan Sziget Festivali, ada festivali olarak da anılıyor. Bunun sebebi ise festivalin düzenlendiği alanın Tuna Nehri üzerindeki Eski Buda Adası’nda yapılması. Her yıl ağustos ayında gerçekleşen ve Avrupa’nın en iyi beş festivalinden biri olarak nitelendirilen Sziget, etkileyici sahne performansları ile büyüleyici bir etkinlik.

5. Rock Werchter

Yaklaşık 40 yıldan bu yana düzenlenen Rock Werchter, Paul McCartney, Ellie Goulding, Iggy Pop gibi popüler ve başarılı isimlerin sahne aldığı etkileyici bir organizasyonu. Her yıl haziran-temmuz ayları arasında gerçekleştirilen festival, Belçika’nın en büyük ve önemli müzik etkinliklerinden.

Siz de, uçak bileti kampanyalarına göz atarak, hem bütçenize uygun hem de unutulmaz bir eğlenceyi garanti altına alabilirsiniz.

Otobüs Bileti

1 YORUM

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here