Uçak Bileti

Günümüzde, vahşi doğayı merak edenler için cazibe merkezi haline gelen Afrika ülkeleri, eşsiz doğaları ve yerel kabilelerinin ilginç yaşam tarzıyla dikkat çeken coğrafyalara ev sahipliği yapıyor. Safari turları ya da kamplı gezilerle bu ülkelerin doğal yaşamına yakından tanık olmak ve birbirinden etkileyici hayvan ve bitki türleri ile tanışmak için yola çıkmaktan çekinmeyin.

Vahşi Yaşamı Yakından Göreceğiniz 4 Eşsiz Afrika Ülkesi

1. Zambiya

Afrika kıtasının güney bölümünde yer alan bir ülke olan Zambiya, doğayı ve vahşi yaşamı keşfetmek isteyenler için kaçırılmayacak bir coğrafyaya sahip. Zambiya, denize kıyısı olmamasına rağmen içerisindeki çok sayıda şelale sebebiyle şelaleler cenneti olarak da anılıyor.

2. Güney Afrika Cumhuriyeti 

Güney bölgesinin en geniş topraklara sahip ülkesi olan Güney Afrika Cumhuriyeti, belgeseller için yapılan vahşi yaşam çekimlerinin vazgeçilmez rotalarından biri. Ülkedeki koruma alanları ve milli parklarda Birbirinden farklı hayvan türlerini görme imkanı bulabilirsiniz.

Mobil Uygulama

3. Namibya 

Kum tepeleriyle ünlü çöllerinin yanı sıra batısında bulunan Atlantik Okyanusu’nun eşsiz manzaralarıyla da tanınan Namibya, muhteşem doğası ile hayranlık uyandıran bir ülke. Dünyanın dört bir yanından gelen vahşi yaşam meraklılarını konuk eden Namibya’da, vahşi yaşam alanlarına düzenlenen safari turlarına dahil olarak oldukça ilginç manzaralarla karşılaşabilirsiniz.

4. Mozambik

Kıtanın güneydoğusunda konumlanan Mozambik, zengin kültürü ve güleryüzlü insanlarının yanı sıra göz alıcı doğasıyla da görenleri etkisi altına alan bir ülke. Her yıl çok sayıda yabancı turisti ağırlayan Mozambik’te yapılan doğa ve vahşi yaşam turları ise turistlerin en çok ilgi gösterdiği aktiviteler arasında yer alıyor.

Ekonomik anlamda dünyanın pek çok ülkesinden geride olan Afrika ülkeleri, büyüleyici doğaları ile keşfedilmeyi bekliyor. Siz de uçak bileti kampanyalarına göz atarak, ömür boyu hafızanızda yer edecek anlara tanık olabilirsiniz.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here