Uçak Bileti

Yılın en romantik günü, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne çok az bir zaman kaldı. Bu özel günde, sevgilisine romantik bir seyahat ile sürpriz yapmak isteyenler, yurt içindeki tatil alternatiflerini değerlendirmeye başladı.

Pandemi nedeniyle bu sene, Sevgililer Günü planları arasında yurt dışı seyahatleri yer almasa da Türkiye’nin en romantik seyahat rotalarından birini seçerek sevdiğinize unutulmaz bir sürpriz yapabilirsiniz.

Kapadokya / Nevşehir

Türkiye’nin en romantik yerleri arasında üst sıralarda bulunan Kapadokya, peri bacaları, balonları, kaya evleri ve otelleri ile adeta bir masal yeri. Sevgilinize unutulmaz bir sürpriz yapmak için Nevşehir otobüs bileti ve Nevşehir uçak bileti seçeneklerine göz atabilirsiniz.

Kabak Koyu / Fethiye

Yeşilin ve mavinin kalbinde, doğanın sesinden başka bir ses duymayacağınız sakinlikle muhteşem bir yer Kabak Koyu. Ulaşımı biraz zor olsa da Kabak Koyu’nda huzur içinde geçireceğiniz birkaç gün hem size hem de sevdiğinize çok iyi gelecek. Yamaç boyunca yer alan, deniz ve doğa manzaralı butik tesislere yaz sezonu için şimdiden rezervasyon yaptırabilirsiniz. Kabak Koyu’na ulaşım için Dalaman uçak bileti ve Fethiye otobüs bileti seçeneklerine göz atabilirsiniz.

Mobil Uygulama

Çatalca Köyü / İstanbul

İstanbul ve çevresinde yaşayanlar için yakın mesafede ve doğa ile iç içe butik oteller, özellikle kış ve bahar mevsimlerinde muhteşem bir ambiyansa sahip oluyor. Hafta sonları için keyifli bir seçenek olabilecek bu rotayı değerlendirmenizi öneririz. Çatalca’ya ulaşım için İstanbul uçak bileti ve İstanbul otobüs bileti seçeneklerine göz atabilirsiniz.

Bozcaada / Çanakkale

Son zamanların popüler tatil yerlerinden biri olan Bozcaada, yaz sezonunda çiftlerin sıkça tercih ettiği romantik rotalardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Berrak denizi, sakin plajları ve koyları, renkli sokakları, yel değirmenleri, keyifli restoranları ve kafeleriyle oldukça ilgi gören ve bu ilgiyi hak eden bir ada olan Bozcaada için yaz planlarını şimdiden yapabilirsiniz. Çanakkale uçak bileti, Çanakkale otobüs bileti seçeneklerine göz atabilirsiniz.

İğneada / Kırklareli

Pandemiyle birlikte değişen seyahat alışkanlıklarımız, sosyal mesafeli tatil yapılabileceğimiz alternatifleri daha fazla ön plana çıkardı. Sevdiğinizle birlikte kalabalıktan uzak, doğa ile içe içe sakin ve romantik bir tatil yapmak istiyorsanız İğneada’yı mutlaka değerlendirmenizi öneririz. İstanbul’a 3 saat mesafede bulunan İğneada, Longoz Ormanları, gölleri ve deniziyle yılın 4 mevsimi de gidilebilecek eşsiz bir rota. İğneada’ya gitmek için Kırklareli otobüs bileti seçeneklerine göz atabilirsiniz.

Selimiye Köyü / Marmaris

Ege’nin en güzel köylerinden biri olan Selimiye, Marmaris’in sakin ve huzurlu noktalarından biri. Gün doğumu ve gün batımı bir başka güzel olan Selimiye’deki butik otellere rezervasyonunuzu şimdiden yapabilir, yaz sezonu başladığında sevdiğinizle romantik bir tatil yapabilirsiniz. Selimiye’ye gitmek için Dalaman uçak bileti veya Marmaris otobüs bileti seçeneklerine göz atabilirsin.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here