Uçak Bileti

Yurt dışına gitme fikri bazı kişiler için uzun planlar yapıp, zar zor hayata geçirilebilecek, ürkütücü bir süreç. Bütçe hazırlamak, vizeyle uğraşmak, evrak toplamak, otel seçmek gibi rutin işlerin dışında gidilecek şehre karar vermek de büyük bir sorumluluk hissettiriyor.

Özellikle birden fazla kişiyle gidilecek seyahat için en önemli adım hangi şehre gideceğiz sorusuna yanıt vermek. Zaman zaman tatsızlık da yaşatabilen bu sorunun yanıtı için fazla uzaklaşmadan gidilebilecek 4 yurt dışı destinasyona göz atmanızı öneriyoruz.

Türkiye’ye Yakın 4 Yurt Dışı Destinasyon

4. Batum, Gürcistan

Türk vatandaşlarının Türkiye Cumhuriyeti Nüfus Cüzdanı ile bile girebildiği Gürcistan’ın popüler turistik şehri Batum, son yıllarda ziyaretçi akınına uğrayan yerler arasında. Artvin’in Hopa ilçesinde bulunan Sarp Sınır Kapısı’ndan kara yoluyla geçilebilen şehir, birçok Karadeniz turunun da paket programının içerisine yerleştirilmiş durumda. Farklı hava yolu şirketlerinin İstanbul’dan uçtuğu şehir doğası, eğlence hayatı ve yemekleri ile yakın çevrede görülebilecek yerlerden. Batum uçak bileti fırsatlarına göz atın.

Mobil Uygulama

 

3. Girne, Kuzey Kıbrıs

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC), Türk vatandaşlarının kimlik belgeleriyle girebildiği ülkeler arasında. Türkiye’nin dört bir yanından farklı hava yolu şirketlerinin seferlerinin bulunduğu ülkenin liman kenti Girne, muhteşem otelleri, gece hayatı, tarihi ve doğasıyla ülkemizden çok uzaklara gitmek istemeyenler için tercih sebebi. Bu güzel şehri Türkiye’den fazla uzaklaşmadan keşfetmek için Kıbrıs uçak bileti almak gerekiyor.

 

2. Sofya, Bulgaristan

Bulgaristan özellikle kış aylarında kayak turizmi için ağırladığı ziyaretçilerden tam not alan bir ülke. Başkent Sofya, Sovyet döneminden kalan etkileyici binaları, hareketli gece yaşamı ve ekonomik tatil seçenekleri ile yakın çevrede ziyaret edilebilecek şehirlerden biri. Kara yolu ve hava yolu seçenekleri ile gidebileceğiniz Sofya için dönem dönem ekonomik uçak bileti bulmak mümkün.

 

1. Atina, Yunanistan

Batı medeniyetinin beşiği Yunanistan, ülkemizin yanı başındaki seyahat rotalarından biri. Yok birbirimizen farkımız dediğimiz ülkede, sıcakkanlı insanların sohbetiyle merhaba diyeceğiniz bir güne tanıdık lezzetler ve bolca kültür sanatla devam edebilirsiniz. Yalnızda 1 saat gibi kısa bir uçuş mesafesinde olan muhteşem kent Atina, Yunanistan’ın kalbi konumunda. Atina uçak bileti için hemen şimdi göz atın!

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here