Uçak Bileti

Modern ve etkileyici kayak merkezleri ile dünyanın dört bir yanından turist çeken Türkiye, kış turizminin en gözde adreslerinden biri. Macerasever turistlere eğlence ve adrenalin dolu bir seyahat fırsatı sunan bu kayak merkezleri, göz alıcı manzaralarıyla da hayranlık uyandırıyor.

Türkiye’de Kayak Keyfi Yapabileceğiniz 4 Muhteşem Adres

1. Uludağ, Bursa

Ülkenin en büyük kayak merkezi olarak anılan Uludağ Kayak Merkezi, kış turizmi denildiğinde ilk akla gelen yerlerden biri olmaya devam ediyor. Sayısız konaklama tesisi, restoran ile konuklarına hizmet sunan bu merkez, festivaller ve çeşitli eğlence aktiviteleri ile oldukça canlı bir turizm bölgesi.

2. Palandöken, Erzurum

Sahip olduğu toz kar ve kayak altyapısı ile dünya standartlarında bir tesis olan Palandöken Kayak Merkezi, 3 bin 125 metrelik bir pisti ve her bütçeye uygun otelleri ile Türkiye’nin en popüler kayak noktaları arasında bulunuyor. Palandöken Dağları üzerinde kurulan bu merkezde, aynı anda yaklaşık 32 bin kişi kayak yapabiliyor.

Mobil Uygulama

3. Erciyes, Kayseri

Türkiye’deki en uzun telesiyejlerden birine sahip olan Kayseri‘deki kayak merkezi, Erciyes Dağı üzerinde yer alıyor. Şehir merkezine ortalama 29 kilometre mesafedeki tesiste, malzeme kiralama ve kayak eğitimi gibi hizmetler de sunuluyor. Tesisin en yoğun olduğu zaman ise kar kalınlığının arttığı aralık ve mart ayları arasındaki dönem.

4. Sarıkamış, Kars

Alp Dağları’nda görülen ve kristal kar olarak adlandırılan bir kar türüne sahip, özel bir kayak merkezi olan Sarıkamış Kayak Merkezi, aralık ve mart ayları arasında en yoğun sezonunu yaşıyor. Kış döneminde Kars‘a gelen turistlerin uğrak adreslerinden olan bu bölge, göz alıcı manzaraları ve muhteşem doğasıyla da ilgi çekiyor.

Büyüleyici güzellikleri ile kardan bir cenneti andıran bu eşsiz yerler, size bir uçak bileti kadar yakın. Şimdi eğlence ve macera için yola çıkma zamanı.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here