Uçak Bileti

Türkiye’ye olan yakınlığı, renkli gece hayatı ve ünlü turistik noktaları nedeniyle Türkler’in en çok tercih ettiği seyahat rotalarından biri olan Rusya, birbirinden etkileyici şehirleriyle de dikkat çekiyor. Modern görünümlerinin yanı sıra tarihi dokularıyla da öne çıkan bu şehirler, her yıl yüz binlerce kişi tarafından ziyaret ediliyor.

Rusya’da Görülecek En Popüler 4 Şehir

1. Moskova

Ülkenin başkenti olan Moskova, 10 milyonu aşan nüfusu, gösterişli mimarisi ve büyüleyici atmosferi ile Rusya’nın en gözde turizm destinasyonlarından biri. Dünyanın önde gelen sanat, kültür ve turizm merkezleri arasında yer alan şehrin en ünlü turistik noktaları ise Kızıl Meydan, Kremlin Sarayı ve Aziz Vasili Katedrali olarak biliniyor.

2. St. Petersburg

Avrupa’nın en büyük dördüncü şehri olan St. Petersburg, ‘Kuzey’in Venedik’i ve başkenti’ olarak da anılıyor. Muhteşem görünüşü, köklü tarihi ve leziz yemek kültürü ile ülkenin en etkileyici şehirleri arasında gösterilen St. Petersburg, Hermitage MüzesiKazan Katedrali ve Church on Spilled Blood gibi cezbedici yapıları ile kendine hayran bırakıyor.

Mobil Uygulama

3. Krasnodar

Krasnodar Kray’ın yönetim merkezi olan Krasnador, tarihi ve kültürel bakımdan oldukça zengin bir yerleşim yeri. Hareketli gece hayatıyla da ilgi odağı olan şehirde, Krasnodar Devlet Tarih ve Arkeoloji MüzesiAlexander Zafer Kemeri ve Alexander Nevsky Katedrali gezilecek yerler arasında öne çıkıyor.

4. Novosibirsk

Bir buçuk milyonu bulan nüfusu ile Moskova ve St. Peterburg’tan sonra ülkenin en kalabalık üçüncü şehri olan Novosibirsk, aynı zamanda Sibirya Federal Bölgesi’nin başkenti unvanını da taşıyor. Obi Irmağı kıyısındaki şehir, UNESCO Mirası Listesi’nde olan Altay Dağları, Ukok Yaylası ve St. Nicholas Şapeli ile adından söz ettiriyor.

Siz de Rusya uçak bileti kampanyalarını değerlendirerek, bu soğuk ama cezbedici ülkede harika bir tatil fırsatı yakalayabilirsiniz.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here