Uçak Bileti

Köyceğiz, Türkiye’nin güneybatısında, Muğla iline bağlı bir ilçe. Doğal güzellikleri, berrak gölü ve tarihi dokusuyla göz kamaştıran bu bölge, her yıl yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. Eğer siz de Köyceğiz’in bu büyüleyici atmosferini keşfetmek istiyorsanız, doğru yerdesiniz! Bu blog yazısında size Köyceğiz’e nasıl gidileceğini anlatacağım. Şimdi, hazırlıklarınızı yapın ve yolculuğa çıkmaya hazır olun. Köyceğiz’e nasıl gidilir, gelin birlikte keşfedelim.

Köyceğiz Nerede?

Köyceğiz, Türkiye’nin güneybatısında, Muğla iline bağlı bir ilçe. Muğla ilinin iç kesimlerinde yer alan bu güzel ilçe, doğuda Dalaman, batıda Ortaca, güneyde Fethiye ve kuzeyde Yatağan ilçeleriyle çevrili. Köyceğiz, Ege Denizi’ne kıyısı bulunan ve doğal güzellikleriyle ünlü olan Muğla ilinin önemli turistik bölgelerinden biri. Aynı zamanda ilçe sınırları içerisinde yer alan Köyceğiz Gölü, bölgenin en gözde doğal güzelliklerinden biri.

Köyceğiz konumu burada.

Köyceğiz’e Nasıl Gidilir?

İstanbul’a 740 km, Ankara’ya 615 km uzaklıkta yer alan Köyceğiz, Muğla’ya 60 km, Dalaman’a 30 km, Dalyan’a 25 km, Marmaris’e 60 km, Fethiye’ye 70 km, Göcek’e 45 km ve Ortaca’ya 20 Km mesafede bulunuyor. Çevredeki ünlü turistik adresler olan İztuzu Plajı’na 43 km, Sultaniye Kaplıcası‘na 25 km, Kaunos Antik Kenti’ne 40 km ve rafting yapılan Dalaman Çayı’na ise 45 km uzaklıkta.

Mobil Uygulama

Köyceğiz’e Kara Yolu ile Ulaşım

Köyceğiz’e kara yoluyla ulaşım Muğla-Fethiye Karayolu üzerinden sağlanıyor. Muğla’dan Fethiye yönüne giderken Muğla merkez ve Akyaka-Gökova geçildikten sonra Marmaris Kavşağı’ndan sonra 30 km ilerlemek gerekiyor. Ana yoldan 1 km kadar içeride kalan Köyceğiz ilçe merkezine birçok farklı şehirden direkt otobüs seferleri yapılıyor.

İstanbul yönünden Köyceğiz’e kara yoluyla ulaşım için Yalova, Bursa, Susurluk, Manisa, İzmir, Aydın, Çine, Muğla güzergahı takip ediliyor. Ankara’dan ise Afyonkarahisar, Denizli, Muğla güzergahı kullanılıyor. Muğla’nın merkez ilçesi Menteşe ve Marmaris’ten Köyceğiz’e düzenli dolmuş ve otobüs seferleri var.

Muğla otobüs bileti seçeneklerine göz atın.

Köyceğiz’e Hava Yolu ile Ulaşım

Havayolu ile Köyceğiz’e gelmek isterseniz, ulaşım ilçeye en yakın havalimanı 32 km uzaklıktaki Dalaman Havalimanı ile sağlanıyor. Dalaman Havalimanı’ndan pek çok önemli noktaya HAVAŞ servisleri ile ulaşım mümkün. 01.00-21.00 saatleri arasında saat başı hareket eden servislerden Marmaris Servisi ile Gökova, Köyceğiz ve Ortaca yönüne gidebilirsiniz. Yolculuk ortalama 1 saat sürüyor.

Dalaman uçak bileti fiyatlarını turna.com üzerinden inceleyebilir ve Köyceğiz’in güzelliklerine doğru ilk adımı atabilirsiniz.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here