Uçak Bileti

Doğal güzellikleri, dillere destan yaşam tarzı, tarihi yerleri ve her biri birbirinden güzel tatil adalarıyla anılan İspanya, dünyanın dört bir yanından ziyaretçi akınına uğruyor. Avrupa’nın en hareketli ve canlı ülkeleri arasında yer alan bu eşsiz ülke gezilip görülecek muhteşem yerleriyle de dikkat çekiyor.

Avrupa hayali kuranların uğramadan geçmediği görkemli şehirleri ve olağanüstü atmosferiyle göz alan İspanya, eğlenceli gece hayatı ve sıcakkanlı insanlarıyla dünyanın en gözde turizm destinasyonları arasında.

İspanya’da Gezilecek 5 Muhteşem Yer

1. Sagrada Familia Bazilikası

1800’lü yıllara uzanan köklü geçmişine rağmen günümüzde hala tamamlanamayan bir yapı olan Sagrada Familia Bazilikası, İspanya’nın ünlü Katalan mimarı Antoni Gaudi’nin eşsiz ve karmaşık mimari tarzının en iyi örnekleri arasında yer alıyor.

Mobil Uygulama

2. Poble Espanyol (İspanyol Köyü)

1929 yılında bir sergi için tasarlandıktan sonra yıldızı parlayan Poble Espanyol,Barcelona şehrinin Montjuic Tepesi’nde konumlanan ünlü bir açık hava müzesi. Burası muhteşem görünümü ile fotoğraf tutkunlarının en gözde çekim alanlarından birini oluşturuyor.

3. Güell Parkı

Mozaik kaplı yapıları ve sütunlarla süslü kapılarıyla İspanya’nın en kalabalık ve hareketli noktalarında olan Güell Parkı, 1914’lü yıllarda yaptırılan ancak 1923 yılında halkın kullanımına açılan huzur verici bir yer.

4. Casa Mila

Sagrada Familia Bazilikasının ardından Barcelona şehrinin en ünlü ikinci binası olarak gösterilen ve ‘La Pedrera’ adıyla da bilinen Casa Mila,1906-1910 yılları arasında Antoni Gaudi tarafından tasarlanmış.

5. Nou Camp Stadyumu

Avrupa’nın en sevilen takımlarından olan Barcelona’nın maçlarına da ev sahipliği yapan Nou Camp Stadyumu, 99 bin 300 seyirci kapasitesi ile Avrupa’nın en büyük stadyumu olarak gösteriliyor. Barselona şehrinde bulunan stat özellikle erkeklerin en gözde adresi.

Unutulmaz tatil anılarıyla döneceğiniz mükemmel bir tatil fırsatı için İspanya uçak bileti fırsatlarına göz atmayı ihmal etmeyin.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here