Uçak Bileti

Seyahat etmeyi sevenlerin planları arasında dünyanın en erişilmez yerlerine yolculuk yapmak ilk sıralarda geliyor. Daha önce kimselerin gitmediği bir yer, vahşi bir ortam, çok yüksek bir dağ ya da ulaşımı zor olan bir destinasyon gezginlere muhteşem bir deneyim imkanı yaratıyor.

Hayata bakış açısını değiştirmek, yeni pencereler açmak ve dünyaya farklı bir noktadan bakabilmek için alternatif rotalara hazır olmak gerekiyor. Hayatınızda fark yaratacak 4 destinasyonu sizler için bir araya getirdik.

Hayatınızda Fark Yaratacak 4 Yer

1. Patagonya, Arjantin

Arjantin’in en güneyinde, Güney Kutup Noktası’na yakın bir konumda olan Patagonya buz çölleriyle bembeyaz bir coğrafya. Benzersiz bir seyahat deneyimi yaşatan Patagonya, ömür boyu anlatılacak bir seyahat rotası.

Mobil Uygulama

2. Machu Picchu, Peru

İnka medeniyetinin yansımalarının görülebildiği Machu Picchu, Peru’da en çok ziyaret edilen yerlerden biri. Dünyanın en eski medeniyetlerinden birine tanık olabileceğiniz bu noktada dünyanın gelişimi ve değişimi hakkında düşüncelere kapılabilirsiniz.

3. Salar de Uyuni Gölü, Bolivya

Dünyanın en büyük tuz gölü unvanını taşıyan Salar de Uyuni, Bolivya sınırlarında. Dünyanın aynası benzetmesiyle bilinen göl üzerinde yürürken gökyüzündeki bulutlarla birleşiyor hissi yaşanılıyor. Yer ile gök yüzünün yansımadan dolayı benzer renkte görüldüğü göl üzerinde insan adeta kendinden geçiyor.

4. Kapadokya, Türkiye

Hayatınızda fark yaratmak istiyor ancak çok da uzağa gidemiyorsanız Kapadokya’yı listenize ekleyin. Dünyanın hayran olduğu doğal yeryüzü oluşumlarının hayat verdiği Kapadokya coğrafyasında birbirinden güzel kaya oteller, yeraltı şehirleri ve lezzetli yemekler sizleri bekliyor. Sabah erken kalkmayı göze alanlar rengarenk balonları izleyebiliyor ya da balonun tam içinden coğrafyayı izleme şansına da erişebiliyor.

Hayatınızda fark yaratmanın tam zamanı şimdi! Uygun uçak bileti fırsatları ve farklı destinasyonlardan bilet seçeneklerine göz atmak için turna.com‘u ziyaret edin.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here