Uçak Bileti

Bodrum ve Turgutreis’ten kısa bir feribot yolculuğu ile ulaşılabilen Kos (İstanköy) Adası, Yunanistan’ın en turistik merkezlerinden biri. Her yıl binlerce Türk turistin ziyaret ettiği adada, sayıları 2 bine yaklaşan Türk azınlık da yaşıyor.

Doğası, kültürü, tarihi ve leziz yemekleri ile kendinizden bir şeyler bulabileceğiniz Bu güzel adada keyifli bir zaman geçirmek için seyahat planınızı hemen yapın. İşte Kos’a gitmek için 4 neden.

Kos’a Gitmek İçin 4 Sebep

1. Bisiklet yolları

Kos adası Yunanistan’da ilk kez hayata geçirilen bisiklet yolları projesinin ev sahibi. Adanın her bir köşesi mükemmel bisiklet yolları ve parkurları ile işaretlenmiş durumda. Her yıl bisiklet sevdalısı çok sayıda insan adayı ziyaret ediyor.

Mobil Uygulama

2. Doğal güzellikler

Kos, Yunanistan’da turizmle tanışan ilk ada olmasına rağmen doğal güzelliklerinden bir şey kaybetmemiş. Betona teslim olmayan adada doğal yapı korunmuş. Bu yüzden adanın farklı köşelerinde doğayla iç içe olma şansınız bulunuyor.

3. Ulaşım kolaylığı

Bodrum’dan 45 dakika, Turgutreis’ten ise 20 dakika gibi kısa bir feribot yolculuğu ile adaya ulaşmak oldukça kolay. Bodrum yolculuğu için ise Bodrum uçak bileti seçeneklerine göz atın. Toplam 2 saat gibi kısa bir sürede bu güzel adaya ulaşmak mümkün.

4. Lezzetli yemekler

Yemek konusunda muhafazakar olanlar için Kos tam anlamıyla bir cennet. Bu güzel adada Akdeniz lezzetleri, zeytinyağlılar ve Türk-Yunan ortak mutfağının en güzel yemeklerini görebilirsiniz. Keyifli yemek seçenekleri için bu güzel adayı tercih edin.

Yakın coğrafyada alternatif arayanlar için İstanköy en güzel seçeneklerden biri. Bu güzel ve hoş adaya yolculuk için Bodrum-Milas Havalimanı’nı kullanarak, kısa süren feribot yolculuğu ile seyahatinizi tamamlayabilirsiniz. Hemen şimdi seyahat planınızı hayata geçirin.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here