Uçak Bileti

İster doğa ve deniz, ister şehrin göbeğinde sıcacık bir restoran, kimilerine göre bir dağ zirvesindeki yalnızlık, bazıları için küçük bir mum ışığında hoş bir müzik.

Dünyanın farklı yerlerinde sevgilinizle birlikte olmak isteyeceğiniz romantik yerler keyfinize keyif katacak. Bu güzel yerlerin atmosferine aşkınızın sıcaklığı eklendiğinde ortaya unutulmayacak anılar çıkacak.

Dünyanın Farklı Yerlerinden 5 Romantik Rota

1. Romantik Yol, Almanya

Adı üzerinde Romantik Yol. 22 farklı kasabadan oluşan bu rota tam 320 km’lik uzunlukta. Frankfurt’a 120 km mesafedeki Würzburg’tan başlayan yol UNESCO Dünya Mirası Listesi’ndeki yapılarla bezeli.

2. Paris, Fransa

Birçok insana göre romantizmin başkenti sayılan Paris, her yıl kaçamak yapan ya da balayını geçirmek isteyen çiftlerin akın akın gittiği bir destinasyon. Eyfel Kulesi, birbirinden hoş restoran ve mekanlarla şehir baştan aşağıya aşk kokuyor.

Mobil Uygulama

3. Kapadokya, Türkiye

Doğanın yeryüzündeki gücüne tanık olunan Kapadokya, ülkemizdeki en hoş keşif rotaları arasında. Birbirinden güzel kaya otelleri, peribacaları ve rengarenk balonlar insanın aklını başından alıyor. Yeryüzü şekilleri kadar yeraltı şehirleri de görkemli.

4. Amalfi Kıyıları, İtalya

Rengarenk binaların sıralandığı tepeler, limon bahçeleri, sahil yolundaki nefis rüzgar, minik köy ve kasabalar. Amalfi Kıyıları doğayla insanın uyumunu görmek isteyenler için hala bozulmamış bir nokta. Doğadaki farklı renkleri bir arada görmek ve sonsuz huzura kavuşmak için sevdiğinizi yanınıza alın.

5. Maldivler

Bembeyaz kumlar, turkuaz rengi okyanus suları, tropikal kıyılara özenle yerleştirilmiş yapılar… Lüksün ve doğallığın bir arada görüldüğü Maldivler direkt uçuş imkanı ile Türk seyahat severlerin de ilgisini çekiyor. Uygun fiyatlı hizmetin verildiği adaların her biri birbirinden güzel imkanlara sahip.

Sevgilinizi alıp romantizmin keyfini yaşayabileceğiniz bu güzel yerlere seyahat etmek için yalnızca bir uçak bileti almak yeterli. Turna.com web sitesindeki avantajlı fiyatları ve karşılaştırmalı grafiklere göz gezdirerek planınızı hayata geçirebilirsiniz.

Otobüs Bileti

1 YORUM

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here