Uçak Bileti

Bahar tatili yapmak için gidecek yer arayanlar, doğası ve sıcacık insanlarıyla kendine hayran bırakan Ege ve Akdeniz şehirlerine uğrayabilir. Haftasonlarını değerlendirip küçük bahar kaçamakları yapmanın tam zamanı! Birbirinden büyüleyici plajları ve doğal güzellikleriyle yaza merhaba demek için en uygun adresler arasında bulunan bu yerler, size rüya gibi bir tatil fırsatı sunuyor. İşte Türkiye‘nin en güzel tatil yerlerinden bazıları.

Bahar Tatili İçin Gidilecek 5 Tatil Yeri

1. Fethiye, Muğla

Ege ve Akdeniz’in buluştuğu şahane bir destinasyon üzerinde yer alan Fethiye, hem yaz aylarının hem de bahar döneminin vazgeçilmez tatil adresleri arasında. Masmavi sularla çevrili plajları, yeşilin etkileyici manzarasını saklayan doğası ve binlerce yıl öncesine uzanan köklü tarihiyle hayranlık uyandıran bu şirin ilçe, bahar tatili için de oldukça cazip. Fethiye’de; Kelebekler Vadisi, Saklıkent Kanyonu ve Kayaköy’ü ziyaret etmeyi unutmayın.

2. Kekova, Antalya

Antalya’nın Demre ilçesi yakınlarında Kaleköy ve Üçağız açıklarında bulunan bir ada olan Kekova, yaz ve bahar aylarında turistlerin ilgi odağı haline geliyor. Tekne ve motorlarla ulaşım sağlanan bu adada, sular altında kalan Simena Antik Kenti’ne ait kalıntılar da yer alıyor. Muhteşem koyları ve balık restoranlarıyla bilinen bu bölge, ziyaretçilerine şahane manzaralar sunuyor.

Mobil Uygulama

3. Kaş, Antalya 

Mavi ve yeşilin eşsiz uyumunu gözler önüne seren nefis bir turizm bölgesi olan Kaş, zengin sualtı yaşamıyla dalış meraklılarının da buluşma noktası oluyor. Sualtı mağaraları, Patara Plajı, Kaputaj Plajı gibi dünyaca ünlü sahilleriyle anılan bu bölgede birbirinden etkileyici tarihi yapı ve kalıntılara rastlamak da mümkün.

4. Datça, Muğla

Koylarının güzelliği ve şahane doğasıyla masalsı bir görünüme sahip olan Datça, Türkiye’nin en popüler turizm destinasyonları arasında gösteriliyor. İnsanı dinlendiren atmosferi, tertemiz havası ve eşsiz plajlarıyla öne çıkan bu şirin tatil noktasında tekne turu yapıp, bakir koylarda yüzebilir ya da çarşıda dolaşıp birbirinden renkli dükkanları keşfe başlayabilirsiniz.

5. Marmaris, Muğla

Dalaman Havaalanı’na bir saat uzaklıkta bulunan Marmaris, batıda Datça Yarımadası ve Kerme Körfezi, kuzeyde Ula, doğuda Balan Dağı, Karadağ ve Günlük Tepeleri, güneyde ise Akdeniz’le komşu. Yerli ve yabancı turistleri cezbeden plajları, beldeleri ve doğasıyla anılan Marmaris, yaz aylarında düzenlenen sayısız konser ve kültürel etkinliğe de sahne oluyor.

Siz de, Ege ve Akdeniz’in en sevilen tatil adreslerini keşfetmek ve doğanın enfes güzelliğine yakından tanık olmak için uçak bileti fırsatlarına göz atmayı ihmal etmeyin.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here