Uçak Bileti

Seyahatlerinde eğlenceden vazgeçemeyenler için oldukça renkli ve keyifli seçenekler saklayan Avrupa, doğal güzellikleri ve tarihi dokusunun yanı sıra gece hayatı ile öne çıkan sayısız şehre de ev sahipliği yapıyor. Dünyanın farklı coğrafyalarından dünyaya yayılan müzikleri dinleyebileceğiniz ve çılgın partilerinde bu zamana kadar hiç tatmadığınız hislerle tanışacağınız bu şehirler, eğlence anlayışınızı tamamen değiştirecek. İşte o cezbedici Avrupa şehirlerinden bazıları.

Avrupa’da Gece Hayatıyla Ünlü 5 Harika Şehir

1. Amsterdam

Amsterdam, pop, rock ve caz müziğin yanı sıra dünyanın dört bir yanından gelen ezgileri de duyabileceğiniz oldukça zengin bir eğlence yaşamına sahip. Sınırı olmayan eğlence anlayışı ile tam bir parti şehri olarak anılan Amsterdam’da, her zevk ve tarza uygun eğlence ortamını bulmak mümkün. Şehrin en ünlü eğlence mekânları arasında ise Rembrandtplein ve Leidseplein kulüpleri bulunuyor.

2. Prag

Mobil Uygulama

Dünyaca ünlü Çek biralarını tatma fırsatı bulacağınız Prag, sabaha kadar süren eğlenceleri ve çılgın dansların yapıldığı partileri ile oldukça keyifli bir eğlence noktası. Prag’taki diğer pek çok eğlence mekânı gibi şehir merkezinde yer alan Karlovy Lazne Kulübü ise Orta Avrupa’nın en büyük kulüplerden biri olarak biliniyor.

3. Barselona

Barselona’nın en merkezi ve turistik yeri olarak anılan Las Ramblas, tapas restoranları, sokak artistleri ve kalabalık yapısıyla şehirde eğlencenin kalbinin attığı yerlerden biri. Gothic Quarter, El Born Bölgesi, Eixample, Gracia, Poble Sec ve Port Olympic de restoranları, barları, dans kulüpleri ve parti mekânlarıyla şehirde eğlencenin devam ettiği diğer adresler arasında bulunuyor.

4. Berlin

Avrupa’nın en renkli gece hayatına sahip iki şehrinden biri olan Berlin’in en ünlü mekânları arasında Sisyphos, Salon zur Wilden Renate, Kitkat, Chalet gibi işletmeler öne çıkıyor. Avrupa’da ‘yetişkinlerin Disneyland’ı olarak anılan Berlin, ülkedeki gece hayatının da temelini oluşturuyor.

5. Budapeşte

Caz barları ve dans kulüplerinin yanı sıra her zevke hitap eden eğlence mekânlarıyla da adını duyuran Budapeşte’de eğlenmeden geri gelmek imkânsız yakın bir durum. Uygun fiyatlarına rağmen kaliteli eğlenceden taviz vermeyen bu şehirde, sabaha kadar durmaksızın eğlenmek mümkün. Şehrin en popüler mekanları arasında ise Marionett, 360 Bar, BarCraft, Ötkert, Minyon denenmeye değer seçenekler.

Avrupa seyahatinizde birbirinden keyifli geceler geçirmek ve sabaha kadar devam eden eğlencenin bir parçası olmak için uçak bileti kampanyalarına göz atmayı ihmal etmeyin.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here