Uçak Bileti

Yaz aylarında herkes bir yerlere gitme telaşında. Önceden plan yapmayanlar ve son dakikacılar için gidilecek yere karar vermek oldukça zor anlar yaşatabiliyor.

Yaz mevsiminin tadını çıkarabileceğiniz çok sayıda alternatif var Türkiye kıyılarında. Bunlardan bazıları her seyahat severin mutlaka gitmek istediği yerler arasında.

Yazın Tadını Çıkarmak İçin 4 Öneri

1. Kaputaş Plajı

Antalya’nın Kaş ilçesi sınırlarında bulunan Kaputaş Plajı, ülkemizde deniz, kum, güneş denildiğinde ilk akla gelen sembollerden biri. Gerçek maviyi arayanlar için müthiş bir görsel şölen sunan plajın açıklarında yaz boyunca yat ve teknelerle gelen tatilcileri görmek mümkün.

Mobil Uygulama

2. Kelebekler Vadisi

Muğla’nın Fethiye ilçesi sınırlarında, Ölüdeniz’e oldukça yakın bir konumda bulunan Kelebekler Vadisi, adrenalin dolu bir yolculuğa hazır olanlar için keyifli bir deneyim sunuyor. Sıcak havada, serin bir deneyim yaratan vadide tırmanmak için oldukça zor bir parkuru aşmak gerekiyor. Yaşayacağınız güzelliklerle dolu yürüyüş boyunca zaman zaman pes etmeye yaklaşsanız da asla vazgeçmeyeceksiniz.

3. Akyaka

Bazılarına göre cennetin ta kendisi olarak anlatılan Akyaka, Muğla’nın Ula ilçesi sınırlarında. Türkiye’nin sakin şehirlerinden (Citta Slow) biri olarak da ününe ün katan mahallede rüzgar sörfçüleri, deniz, orman ve Azmak Çayı huzur veriyor. Bozulmamış yapısı, mis gibi havası ve yardımsever halkı ile Akyaka’yı görmelisiniz.

4. Olympos

Antalya’nın Kumluca ilçesi sınırlarında bulunan Olympos, özellikle çadır, kamp ve doğa aktivitelerinden hoşlanan gençlerin rotasında. Muhteşem doğasının yanında bolca sessiz anıyı da beraberinde getiren Olympos’ta hem tatil yapıp hem de kendinizi keşfedebilirsiniz. Yeni arkadaşlıklar ve bolca keşif sunan zaman diliminde çadırın yanı sıra ağaç evlerde de kalmak mümkün.

Yaz aylarında nereden başlasam diye düşünenler için Dalaman uçak bileti ve Bodrum uçak bileti rotayı netleştirmek için iyi birer fırsat olabilir. Çantanızı toplayın ve yola çıkmaya hazırlanın.

Otobüs Bileti

1 YORUM

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here