Uçak Bileti

‘Kadın başına yola mı çıkılır’ diyenleri uzay boşluğuna fırlatmak isteyenler, yol arkadaşı bulamadığı için seyahat planlarını erteleyenler ya da arkadaşı son dakikada vazgeçtiği için mağdur olanlar; siz hala yaşadıklarınızdan ders almadınız mı! Hem siz yalnız gezen insanların dünyanın dört bir yanında binlerce arkadaşı olduğunu bilmiyor musunuz? Yalnız gezen kadınların seyahat rotalarındaki o güzel yerleri merak edenler bu listeye bakıp biraz ilham alabilirsiniz.

Yalnız Gezen Kadınların Sevdiği 7 Rota

Yola çıkmak için huzur dolu, güvenli, modern, kültürel açıdan zengin ve eğlence yaşamının renkli olduğu bir ülke arıyorsanız, bu liste işinizi oldukça kolaylaştırabilir. Tabi amacınız daha maceralı bir seyahate çıkmaksa bu ülkeler gözünüze fındık fıstık gibi görünebilir. Haksız değilsiniz ama yine de bu ülkelerde sevebileceğiniz pek çok güzel şey bulabileceğinizi unutmayın.

1. Hollanda

Özgürlükler şehri olarak anılan Amsterdam, Hollanda‘ya gitmek için en geçerli ve eğlenceli bahanelerden biri. Sabah kanalların çevresinde yürüyüp ruhunuzu dinlendirdikten sonra kendinizi çılgın eğlencelerin yaşandığı partilere hazırlayabilirsiniz.

Mobil Uygulama

2. İtalya

Romantik ruhlu kadınların vazgeçilmez rotalarından olan İtalya, Roma sokaklarını kuşatan görkemli müzeleri, göbeğim mi çıktı diye düşünmeden midenizdeki yerini alan enfes yemekleri ve dünyada nam salan yakışıklı erkekleriyle kadınların liste başı ülkelerinden.

3. Avustralya

Düzen, huzur, doğa, farklı kültürler derken hemen hemen aradığınız her şeyi önünüze sunacak bir ülke düşünüyorsanız, sizin için en doğru adreslerden biri Avustralya. Oraya kadar gitmişken kangurularla poz vermeyi de unutmayın.

4. İzlanda

Kuzey Işıklarını görme hayali kuran milyonlarca kişiden biriyseniz İzlanda‘yı seyahat rotanıza mutlaka eklemelisiniz. Bu arada şunu itiraf etmeliyiz ki sizi burada oldukça soğuk bir hava bekliyor ama panik yok. Atkı, bere ve eldiven üçlüsü bu soruna çare olabilir.

5. Kanada

İşte o soğuk ülkelerden biri daha karşınızda. Tüm soğukluğuna rağmen, muhteşem doğası ve zengin kültürel dokusuyla kendine hayran bırakan Kanada, güvenli bir seyahat için de cazip bir rota.

6. Danimarka

Danimarka; suç oranının düşüklüğü, dünyanın en mutlu ülkelerinden biri olması ve huzurlu sokakları derken emekli olunca yaşanabilecek bir kasaba havası uyandırsa da çılgın müzik festivalleri, eşsiz doğa ve zengin kültürel doku sizi bu ülkeye çekebilir.

7. İrlanda

Eğlence denildiğinde ilk akla gelen ülkelerden biri olan İrlanda‘da, gece hayatının kalbi Dublin’de atıyor. Eğer siz de dans ve müzikle dolu bir seyahat planı yapıyorsanız, kendinizi Dublin gecelerine bırakabilirsiniz.

Yalnız gezen kadınların seyahat planı yaparken ilk sıralara koyduğu bu ülkeler, eğlence, doğa ve mutfak kültürü derken sizi keyif dolu bir yolculuğa çıkarabilir. Uçak biletinizi hazırlayıp, ucuz otel rezervasyonu yapın. Bu şahane deneyimi yaşamak için daha ne bekliyorsunuz!

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here