Uçak Bileti

Dalyan Muğla’nın Ortaca ilçesine bağlı bir mahalle. Ünü Ortaca’yı geçen Dalyan çok özel bir yer. Dünyaca meşhur caretta carettaların yuvalama alanı olan İztuzu Plajı’na, Kaunos Antik Kenti’ne, kaya mezarlarına ve hayranlık uyandıran bir deltaya ev sahipliği yapıyor. Bu harika tatil bölgesinde bir tatil yapmak isterseniz size harika bir tavsiyem var: Yalıçapkını Göl Evleri.

Dalyan bu kadar turistik bir yer olunca konaklama seçenekleri de aynı ölçüde artmış. Lüks butik oteller de bulabilirsiniz, ahşap bungalowlar da kamp alanları da. Tüm bu yerler genel olarak Dalyan merkezde konumlanmış durumda. Benim size önereceğim Yalıçapkını Evleri ise pek kimsenin bilmediği bir konumda ve resmen Dalyan’ın saklı cenneti.

Yalıçapkını Göl Evleri Hakkında Bilgi

Yalıçapkını Göl Evleri Hakkında Bilgi

Dalyan’ın biraz daha iç kısımlarında bulunuyor Yalıçapkını Göl Evleri. Adından da anlayacağınız üzere burası bir otel değil. Kiralanan bir ev. 2 adet ev bulunuyor. Birisi tek yatak odalı, diğeri 2 yatak odalı. Biz 2 yatak odalı olan evde kaldık. Her iki ev de Dalyan Nehri’nin kenarında bulunuyor. Yakında bu 2 ev ve aynı aileye ait Yalıçapkını Restaurant dışında bir yer yok. Bu da size sessiz sakin, huzurlu bir tatili garanti ediyor.

Burayı o kadar çok beğendim ki, her detayından size bahsetmek için can atıyorum. 😍 Nar bahçelerinin arasında bulunan eve bahçe kapısından girdiğimiz anda çok seveceğimi anlıyorum. Başımı sağ tarafa çevirdiğimde dalları yerlere değen bir karadut ağacı görüyorum. Al işte ilk saniyeden tavladı bile beni. Sonra sola bakıyorum bahçede bir jakuzi ve keyif yapmalık şezlonglar görüyorum. Tamam diyorum çok keyifli geçecek belli oldu. Ancak henüz göreceklerimden haberim dahi yok.

Mobil Uygulama

İçeri giriyoruz. Burası ortak kullanım alanı, hem salon hem de mutfak. Mutfakta ihtiyacınız olacak her şey var. Buzdolabı, fırın, su ısıtıcı hatta ekmek kızartma makinesi bile. Ev sahibimiz tüm misafirlere ikram ettiği nar sularını iliştirmiş tezgahın üstüne. Ne güzel bir incelik değil mi?😊

Yalıçapkını Göl Evleri

Sağ ve sol taraflarda yatak odaları bulunuyor. Her iki yatak odasında çift kişilik yatak ve ebeveyn banyosu var. Evde klima yok ama 2 tane vantilatör var. Salondan açılan kapı ile de nehrin üzerine konumlandırılmış verandaya çıkılıyor. Burada keyifle kahvaltılarınızı, akşam yemeklerinizi yiyebileceğiniz kocaman bir masa yer alıyor. Kahvenizi yudumlayıp kitabınızı okumanız için ayrıca bir oturma köşesi de var.

Birkaç adım atıp merdivenlerden indiğinizde göl kenarında güneşlenebileceğiniz şezlongları göreceksiniz. Hangi köşede keyif yapsam diğerinde aklım kalacak diye düşünmeye başlıyorum. Sonra bir de ne göreyim misafirlerin kullanımı için kanolar var evin önünde. Nehirde kürek çekmek için sabırsızlanıyorum.

Ev ismini yalıçapkını kuşundan alıyor. Biz gittiğimizde yoktu çünkü Temmuz ayı gibi görülmeye başlıyormuş. Ama uçuşan kırlangıç kuşları ve cıvıl cıvıl ötüşleri halen kulağımda. Huzur kokan bu evde yılın tüm yorgunluğunu resetleyeceksiniz. Eğer yemek yapmakla uğraşmak istemezseniz evin hemen yanında bulunan Yalıçapkını Restaurant imdadınıza yetişiyor. Kahvaltısı ve yemekleri çok başarılı. Ev yapımı reçellerinden mi bahsedeyim, mezelerinden mi. Bir pastırmalı sıcak humusu var ki ooof of, akıllara zarar!

Muğla Dalyan zaten eşsiz bir destinasyon ama tatilinizi daha da unutulmaz kılacak bir konaklama deneyimi yaşamak isterseniz Yalıçapkını evlerini tercih edebilirsiniz.

Yalıçapkını Göl Evleri Konumu

Yalıçapkını Göl Evleri Konumu
  • Adres: Plaj Caddesi Yolu 152. Sokak, Vardıya Sk., 48600 Ortaca/Muğla
  • Yalıçapkını Göl Evleri yol tarifi için buraya tıklayın.

Yalıçapkını Göl Evleri Fiyatı

Yalıçapkını Göl Evleri Fiyatı

Fiyatlar sezona göre değiştiği için en sağlıklı bilgiyi ev sahibinden öğrenebilirsiniz. Evi inceleyebileceğiniz ve kiralayabileceğiniz çeşitli internet siteleri mevcut.

Yalıçapkını Göl Evleri İletişim

Yalıçapkını Göl Evleri İletişim

Yalıçapkını Göl Evleri İletişim No: 05079546370

Dalyan’da bu eşsiz konaklama deneyimi ve çok daha fazlası için Dalaman uçak bileti fırsatlarımıza göz atabilirsiniz.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here