Blog Bizden Haberler Uçak Bileti İptalinde Koşulsuz %90 İade Dönemi

Uçak Bileti İptalinde Koşulsuz %90 İade Dönemi

Uçak Bileti

– Bu uygulamanın “Türkiye’de ilk kez” olan bir kısmı var. O da uçak biletinizi iptal ederken yüzde 90’nını geri alabilmeniz için hakkınızın uçuştan önceki son 2 saate kadar saklı olması. Özellikle vize başvurularında, uzun vade sonra gerçekleşecek uçuşların promosyonlu biletleri için çok kullanışlı. Tüm ayrıntılarını bu bültende bulabilirsiniz.

Şimdiden iyi uçuşlar!

Uçak biletini son anda iade etmek zorunda kalanlar için; bilet ücretinin yüzde 90’nı geri alabilecekleri yeni bir uygulama başladı. Üstelik hizmet, uçuştan önceki son 2 saate kadar istisnasız tüm uçak biletleri için geçerli oluyor.

Uçak biletleri iptal edilmek istendiğinde önemli zorluklarla karşılaşılıyor. Özellikle promosyonlu uçak biletlerinin iptal ve iadesi çoğu kez mümkün olmuyor. Biletin herhangi bir durumda iptal edilemeyeceğini bilmek, erkenden düşük fiyatlarla promosyonlu uçak bileti satın almak isteyenleri de caydırıyor.

Mobil Uygulama

Promosyonlu uçak biletini iptal edebilme 

Turna.com tarafından hayata geçirilen “Koşulsuz Bilet İptal Hizmeti” Türkiye’de bu zamana kadar yapılmamış bir yenilik getiriyor. Sadece belli bir süreliğine değil, her zaman için sunulan bu hizmet, uçuş saatinden 2 saat öncesine kadar yolcuya, biletini iptal ederse ücretini iade ediyor. Uygulama, istisnasız tüm havayollarında, business ya da ekonomi, promosyonlu ya da promosyonsuz, yurtiçi – yurtdışı tüm uçak biletlerinde geçerli.

Turna.com Genel Müdürü Kadir KIRMIZI uygulama ile ilgili yaptığı açıklamada, “Sektördeki iptal ve iade ile ilgili karmaşıklığı ortadan kaldırmak istedik. Her havayolunun kendine göre belirlediği iptal ve iade kurallarını, müşterilerimiz için basitleştirdik. Müşterilerimiz yurtdışı bileti satın alırken vize alamayıp bileti iade etmek zorunda kalmayacaklar ya da erkenden promosyonlu bilet satın alıp iade edememe endişesi taşımayacaklar. Turna.com sektöre getirdiği yeniliklerle müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun çözümler oluşturmaya devam edecek.” diyor.

Ödenen uçak biletinin ücreti nasıl geri alınır?

Öncelikle, Turna.com üzerinden uçak bileti satın alırken “Koşulsuz bilet iptal hizmeti”nin seçilmiş olması gerekiyor. (Bilet satın alırken sayfanın altında çıkan buton size belli oranda teklif sunuyor.) Bu şekilde bileti satın alan yolcular, uçak biletini iptal edip ücretini geri almak isterlerse, uçuşlarından 2 saat öncesine kadar bunu turna.com web sitesi üzerinden tek bir tıkla gerçekleştirebiliyor. Böylelikle çağrı merkeziyle vakit kaybetmeye gerek kalmıyor. İptal edilen biletin yüzde 90’ı yolcunun hesabına geri ödeniyor.

Koşulsuz bilet iptal özgürlüğü

Hizmetin en büyük avantajı, uçak biletini istisnasız tüm havayolu şirketlerinden (THY’den, Pegasus, Atlas Global, AnadoluJet, SunExpress, Onur Air’den) iade etme imkanının olması. Yabancı havayolu şirketleri de dahil,Turna.com‘dan satın alınan her yurt içi ve yurt dışı tüm uçak biletleri için “koşulsız bilet iptal hizmeti” geçerli.

Uçak biletini Turna.com‘dan almak için bir sebep daha: Turna.com‘la keyifle uçun. Her uçuşla biriktirdiğiniz puanlar sayesinde, Kuşlar Gibi Bedava Uçun.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here