Uçak Bileti

Bütün bir yılın stresini geride bırakıp, sevdiklerimizle birlikte vakit geçireceğimiz yılbaşına sayılı günler kaldı. Tüm yıl devam eden koşturma, iş stresi, aile ve arkadaşlarla geçen inişli çıkışlı günlerin ardından yeni yıla girerken iyisiyle kötüsüyle geçen yılı anmak, sevdiklerimizle zaman geçirmek için iyi bir seyahat fırsatı yaratabiliriz. Bunun için öyle çok uzaklara gitmeye gerek yok üstelik. Türkiye’de de yeni yılı kutlayabileceğimiz bir çok güzel yer var. Türkiye‘nin dört bir yanında farklı ilgi ve beklentilere göre yılbaşı rotalarından birini seçip, eğlencenin dibine vurmak, sevdiklerimizle vakit geçirmek mümkün. Öyleyse yılbaşında Türkiye’de gidilecek yerler listeme mutlaka göz atın.

Yılbaşında Türkiye’de Gidilecek Yerler

Yeni yıla yeni umutlarla, coşkuyla biraz da eğlenerek girmekten ne zarar çıkar? İhtiyacınız olan belki pijamalarınızı giyip güzel bir film açıp çerezinizi ve meyvenizi yemektir. Belki arkadaşlarınızla toplanıp güzel bir yemek masasında kutlamayı hayal ediyorsunuzdur yeni yılı. Ama seyahat aşkınız sizi rahat bırakmıyorsa yılbaşında gidilecek en güzel yerler bu yazıda olacak. Hayallerinizde biraz daha uzak rotalar varsa yılbaşında gidilecek ülkeler yazımı da mutlaka okumalısınız.

Yılbaşında Türkiye’de nereye gidilir?

  1. Kapadokya/Nevşehir
  2. Sarıkamış/Kars
  3. Abant/Bolu
  4. Uludağ/Bursa
  5. Palandöken/Erzurum
  6. Çamlıhemşin/Rize
  7. Afyon
  8. Kıbrıs

Kapadokya/Nevşehir

Yılbaşında Türkiyede Gidilecek Yerler Kapadokya

Büyülü bir coğrafya olan Kapadokya’da karlar altında yeni yıla girmek şahane bir fikir olmaz mı? Bir mağara otelde konaklayabilir, hava şartları uygun olursa sıcak hava balonuna binip bembeyaz Kapadokya’yı seyredebilirsiniz. Otellerde yemekli gala programları da oluyor. Bu romantik seçenek için tek yapmanız gereken Nevşehir uçak bileti satın almak.

Mobil Uygulama

Sarıkamış/Kars

Yılbaşında Türkiyede Gidilecek Yerler Sarıkamış

Kars, kış aylarında ülkemizde en çok ziyaret edilen rotalardan biri. Sosyal medya paylaşımlarıyla birçok kişinin hayalini kurduğu Kars, özellikle Doğu Ekspresi ile gençlerin favorisi. Kars şehir merkezinde gezilecek onca tarihi yer ve doğal güzellik bulunuyor. UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan Ani Harabeleri ve Çıldır Gölü, Kars’a gelenlerin mutlaka gördüğü yerlerden.

Sarıkamış Kayak Merkezi, Kars’ın kış turizminde en önemli markası. Kristal kar taneleri Alp Dağları ile birlikte dünyada yalnızca Sarıkamış’ta bulunuyor. Sarıkamış Kayak Merkezi’nde yılbaşını geçirirken kayak yapıp, her biri birbirinden güzel Sarıkamış otellerinde kışın tadını çıkarabilirsiniz.

Kars’a Ankara, İstanbul ve İzmir’den direkt uçuş var. Kars uçak bileti seçeneklerine göz atın.

Abant/Bolu

Abant

Yılbaşı için gidilebilecek yerler listesinin en güzel maddelerinden biri de Bolu. Yılın her dönemi içerisinde bulunan mevsimin renklerini yansıtan Abant, Bolu’da doğal güzellikleriyle dillere destan bir bölge. Abant Gölü’nün çevresindeki milli park doğayla baş başa vakit geçirmek için ideal.

Yürüyüş yolları, at binme aktiviteleri, yemyeşil orman dokusu ve kış aylarında bembeyaz bir örtüyle ziyaretçilerini karşılayan Abant’ta yılbaşına özel programlar düzenleniyor. Kış soğuğunu sıcacık bir ortamda Abant’ta keyifli bir tatile dönüştürebilirsiniz. Web sitemizdeki Bolu otobüs bileti seçeneklerine bakarak fiyat karşılaştırması yapabilirsiniz.

Uludağ/Bursa

Uludağ Yılbaşında Türkiyede Gidilecek Yerler

Yeni yılda ne yapılır diye sorsak çoğu kişi kayak yanıtını verir sanırım. Kayak için de akla gelen ilk yer büyük ihtimal Uludağ olur. Tüm gün kayak yaptığınız, akşam otelinizin restoranında lezzetli bir yemek yediğiniz ve şömine başında yanan odunların çıtırtısında huzur bulduğunuz bir yeni yıl tatili yapmak isterseniz Uludağ otelleri sizi bekler. Ama elinizi çabuk tutmanızda fayda var. Yılbaşına sayılı günler kala otellerde yer bulmak zor olabilir. Otel rezervasyonu için turna.com u ziyaret edin. Bursa otobüs bileti fiyatlarımıza da göz atmanızı öneririm.

Palandöken/Erzurum

Palandöken

Palandöken de, 3200 metredeki Ejder tepesi, uzun kayak pistleri, gelişmiş olanakları ile kayak severlerin gözdesi olan bir destinasyon. Artısı da Erzurum’un Palandöken Dağı’nın eteklerine kurulmuş bir şehir olması. Yani şehir merkezi ve Palandöken arası 10 dakika mesafe. Bu da hem Erzurum’un kültürel ve tarih miraslarını görebileceğiniz, hem yöresel lezzetlerin tadına bakabileceğiniz hem de otelinizin ve karın keyfine varabileceğiniz anlamına geliyor. Yeni yıla Palandöken’de lapa lapa karlar altında girmek isterseniz Erzurum uçak bileti fiyatlarımıza göz atın.

Çamlıhemşin/Rize

Rize

Doğu Karadeniz’in en güzel illerinden biri Rize. O yemyeşil bol oksijenli ormanları, yaylaları, bulut denizleri, şelaleleri ile hepimizin gönlünü fethetmiş bir yer. Gitmiş ya da gitmemiş olalım Rize’ye duyduğumuz sevgi bir başka. Yazın elbette çok güzel ama hiç kışın gördünüz mü Rize’yi? Bir bungalovlar bir dağ evleri yaptılar ki aman aman. Bir yer bulalım dünyadan uzak diyorsanız burada onu hissedeceksiniz. Evinizin önü karlarla kaplı, soba üstünde pişen kestane, buğulu camlar ve gelsin yeni bir yıl. Yazarken bile içim sıcacık oldu, yüzüme gülümseme yayıldı. Kendinize şöyle uzun Karadeniz çoraplarından da alırsanız çok güzel fotoğraflar çekersiniz. 😍 Rize uçak bileti seçeneklerini inceleyebilirsiniz.

Afyon

Afyon

Şimdi dağlardan, pistlerden biraz düzlüklere inelim. Ama kardan da vazgeçmeyelim. Yalnız bu defa lapa lapa yağan karların arasında termal sularda şifalanabileceğiniz, bol dinlenme ve keyif dolu bir yılbaşı tatili önerim var. Afyonkarahisar muhteşem termal otelleri ile kış aylarının vazgeçilmezlerinden. Otellerde yılbaşı gecesi için gala programları da düzenleniyor. Afyon otobüs bileti için mutlaka web sitemizi ziyaret edin.

Kıbrıs

Kıbrıs Yılbaşında Türkiyede Gidilecek Yerler

Yeni yıl en iyi nerede kutlanır deyince benim aklıma nedense Kıbrıs geliyor. Düşünsenize bu yıl Kıbrıs’ta bir otelin gala konserinde Tarkan çıkıyor. Her otel birbiriyle yarışırcasına harika menüler hazırlıyor, birbirinden iyi sanatçılar çıkarıyor ve misafirlerine unutulmaz bir yılbaşı gecesi yaşatıyor. Kıbrıs belki Türkiye sınırları içinde değil ama uçakla kısacık bir uçuşla ulaşılabiliyor. Üstelik pasaporta vizeye de gerek olmuyor. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne çipli kimliğinizle rahatlıkla giriş yapabiliyorsunuz. Kıbrıs uçak bileti seçeneklerini incelemeyi unutmayın.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here