Uçak Bileti

Türkiye, yılın neredeyse tamamında yoğun turist ziyareti alıyor. Bunda ülkemizin gerek doğal güzellikleri gerekse da tarihi zenginlikleri önemli bir rol oynuyor. Dünyanın çok nadir bölgelerinde rastlanılabilecek düzeyde iklim ve bitki örtüsü çeşitliliğine sahip olan ülkemizin, özellikle Ege ve Akdeniz kıyıları bu ilgiden nasibini yoğunlukla alıyor.

Yerli ve yabancı turistler, bahar sezonunun gelmesiyle birlikte sonbahara kadar tercih ettikleri ülkemizi güzel bölgelerinde unutamayacakları bir tatil geçiriyor.

Ege ve Akdeniz kıyı şehirleri yoğunluk en çok yaşandığı yerler; bu şehirler arasında Muğla ise pek çok açıdan liderliği elinde bulunduruyor. Denizlerin birleşim bölgesinde bulunması, her iki yönün de güzelliklerini içinde barındırması yanında nefis iklimi de buna katkıda bulunuyor

Fethiye

Fethiye, şirin koylarla bezenmiş körfezi, şahane doğal güzellikleri, Antik Likya Uygarlığının arkeolojik mirası ve bereketli topraklarıyla, ülkemizin en önemli turistik merkezlerinden birisi.

Mobil Uygulama

Muğla’nın her bir ilçesinin kendine has özellikleri olsa da Fethiye kıyı özellikleri ve bitki örtüsü ile benzerlerinden ayrılıyor. Denizden yüksekliğinin yalnızca on metre olması, ılıman hava koşullarının ilçenin dört bir yanında eşit olarak hissedilebilmesine olanak sağlıyor.

Bahar başından Kasım’a kadar 20 derecenin üzerindeki sıcaklık, yerli ve yabancı turistlerin bu bölgeyi tercih etme sürelerinde de esnek davranabilmelerini sağlıyor.

Şehir bu denli nefis tatil ortamı sunduğundan Fethiye otelleri de buna bağlı olarak yoğunluğun yaşandığı alanlardan birisi oluyor. Fethiye otelleri bu anlamda sezon sürelerini benzerlerine göre dört ilâ sekiz hafta daha uzun tutarak, gelen talebe başarı ile karşılık vermeye çalışıyor.

Fethiye otellerini civar yörelerdeki benzerlerinden ayıran bir yönü, temiz ve berrak kıyıya sahip sahil şeridinde özen gösterilerek kurulmuş olmaları tabi. Fethiye ismi dünyada ilgi çekici bir yere sahip olsa da ziyaretçilerin ilgi gösterdikleri sahil şeridi ve doğal güzellikler, Fethiye otelleri tarafından herhangi bir zarara uğratılmıyor.

Yerel halkın da takdirini kazanan bu durum, hem bölgenin kalkınması ve turizm açısından isminin daha fazla duyulması sağlarken, diğer yandan Muğla’nın sahip olduğu enfes doğal yaşamın herhangi bir zarar görmesini de engelliyor. Bu tutumu izleyen işletmeciler, bu nadide bölgenin uzun yıllar boyu olumsuzluklar ile karşılaşmadan yaşamını sürdürmesini garanti altına almış durumda.

Dalaman uçak bileti seçeneklerine göz atın.

Bodrum

Bodrum, Muğla’nın diğer gözde turistik şehri. Yarımadanın Turgutreis, Bitez, Ortakent, Yalıkavak, Güvercinlik, Torba gibi tatil beldeleri ile ünü ülke sınırlarını aşmış bir destinasyon. Bunaltmayan iklimi, beyaz evleri ve masmavi denizi ile, konforlu Bodrum otelleri ile yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgisini çekiyor.

Son yıllarda ilçeye ulaşım imkânları oldukça geliştirildi. Pek çok merkezden karayolu ile konforlu biçimde ulaşabiliyorsunuz. Havayolu yine diğer bir alternatif. Şehre uzaklığı yalnızca otuz iki kilometre olan Milas-Bodrum Havaalanı’ndan servis veya taksiler ile yirmi dakikada merkeze ulaşım sağlanıyor.

Bodrum uçak bileti seçeneklerine göz atın.

Bodrum otelleri bazen sunduğu servis imkânları sayesinde de ziyaretçiler herhangi ek bir ücret ödemeden ve zahmete girmeden konaklayacakları noktaya ulaştırabiliyor.

Tatillerini bu ünlü ilçemizde ve nefis Bodrum otellerinde geçirmek isteyenler, özellikle ilginin yoğun olduğu yaz döneminde, en az 1 ay öncesinden erken rezervasyon yapmaları gerekiyor.

Konforlu bir tatil için ekonomik fiyatlardan faydalanmak isteyenler, erken rezervasyon fırsatlarının yoğunlukla uygulanıldığı Bodrum uçak bileti kampanyalarını hızlı değerlendirmelerinde fayda var.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here