Uçak Bileti

Sina Yarımadası’nın güney ucunda yer alan Şarm El Şeyh kenti, Mısır’ın en önemli dalış merkezleri arasında yer alıyor. Kızıldeniz kıyısında uzanan şehir, muhteşem doğası, masmavi berrak suları, altın renkli kumsalları, mercan resifleri ve çöl aktiviteleriyle ilgi çekiyor.

Bölgenin en önemli kongre, konferans buluşmalarına da evsahipliği yapan şehir, nitelikli konaklama tesisleri, beş yıldızlı otelleri, zengin eğlence yaşamı ve farklı etkinlikleri ile dikkat çekiyor.

Sarm-El-Seyh

City of Peace yani Barış Şehri unvanı taşıyan Şarm El Şeyh, bu unvanı bölgedeki barış görüşmelerine sahne olduğu için taşıyor. Özellikle deniz, kum, güneş tatilini sevenlerin keyif alacağı bri destinasyon olan Şarm, yılın büyük bölümü güneş görüyor.

Güney Sina Çölü kıyısında, el değmemiş dalış merkezleri, Mısır kültürü ile birleşiyor. Yıl boyunca 20 derecenin altına inmeyen deniz sıcaklığı soğuktan hoşlanmayanlar için bire bir. Geçmişte balıkçılıkla geçinen bir kasabayken doğru stratejilerle turizm cennetine dönüşen kent, Mısır’ın en çok yabancı turist ağırlayan noktalarından biri.

Mobil Uygulama

30 kilometreyi aşan kumsalları, dalış için koruma altına alınan milli parkları, lüks mağazaları, çılgın eğlenceleri ve leziz yemekleriyle şehirde çok sayıda alternatif bulunuyor. Naama Bay, şehrin en gözde eğlence ve alışveriş merkezi. Yan yana sıralanan kafe ve restoranlarda bir şeyler yiyip içtikten sonra, canlı müzik, eğlence ve dansın keyfinin çıkarıldığı mekanlarda Mısır kültürüne tanıklık ediliyor.

Güney Sina Çölü, ATV ile safari yapmak isteyenlere kucak açıyor. Ras Mohammed Milli Parkı başta olmak üzere, Ras Um Said, Ras Abu Gallum ve Ras Natzrani favori dalış merkezlerinden.

Sarm-El-Seyh-Ucak

Dünya mutfaklarının örneklerini kolaylıkla bulabileceğiniz şehirde, farklı bütçelere hitap eden otel zincirleri yer alıyor. Genellikle her şey dahil mantığıyla hizmet veren otellerde günün her saatinde farklı etkinlik ve ikram servisi bulunuyor.

Şarm El Şeyh’e Nasıl Gidilir

Mısır’ın turistik merkezi Şarm EL Şeyh’e İstanbul’dan direkt uçuş var. Türk Havayolları ve Pegasus Havayolları’nın tarifeli seferleriyle bu güzel kenti keşfetmek mümkün. Bunun için Şarm El Şeyh uçak bileti seçeneklerine göz atmak gerekiyor.

Orta Doğu’nun yıldızı parlayan tatil merkezlerinden Şarm El Şeyh, keyifli ve sımsıcak bir seyahat rotası. Bu güzel şehri keşfetmek için hemen şimdi uçak biletlerine göz atın!

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here