Uçak Bileti

Londra sokaklarında dolaşanların mutlaka ziyaret ettiği birbirinden harika turizm destinasyonları, eşsiz mimarileri, tarihi ve kültürel dokuları ile görenleri kendine hayran bırakıyor. Fotoğraf meraklıları için de oldukça cezbedici manzaralar sunan bu yerler, şehrin görüntüsüne güzellik katıyor.

Londra Seyahatinde Görülecek Eşsiz Yerler

1. Buckingham Sarayı

İngiltere’de Kraliyet hükümdarlarının yönetim merkezi olan Buckingham Sarayı, 1920’li yılların başında inşa edilmiş. 661 odalı bu görkemli saray, aynı zamanda Kraliyet ailesinin ikametgahı olarak da kullanılıyor.

2. Hyde Park

Mobil Uygulama

Dünyanın en büyük parklarından biri olarak her yıl milyonlarca kişi tarafından ziyaret edilen Hyde Park, şehrin karmaşasından kurtulup nefes almak almak isteyenlerin Londra’daki uğrak adreslerinden biri.

3. Britanya Müzesi

Dünyanın dört bir yanından getirilen Antik çağ yapıtları ve etnografya koleksiyonlarının sergilendiği göz alıcı bir müze olan Britanya Müzesi, 1753 yılında kuruldu. Etkileyici mimarisiyle de hayranlık uyandıran müze, günümüzde ülkenin en çok turist çeken yapılarından.

4. Aziz Paul Katedrali

Anglikan Katedrali ve Londra Piskoposluğunun merkezi konumundaki Aziz Paul Katedrali, 17. yüzyıldan bu yana Londra’nın en önemli yapılarından biri. Avrupa’nın da en büyük katedralleri arasında bulunan bu dini yapı, ülkeye gelen turistlerin gözde ziyaret noktalarından.

5. London Eye

Tam adı Merlin Entertainments London Eye olan 135 metre yüksekliğindeki bu şahane dönmedolap, yılda üç milyondan fazla turist tarafından ziyaret ediliyor. Avrupa’nın en yüksek dönme dolabı olan London Eye, büyüleyici şehir manzarasıyla büyük beğeni topluyor.

6. Tower Bridge

Thames Nehri üzerinde yer alan iki katlı bir köprü olan Tower Bridge, 1894 yılından bu yana hizmet veriyor. Şehrin iki yakasını birleştiren bu görkemli bir yapı, aynı zamanda şehrin en güzel manzaralarından birini oluşturuyor.

İngiltere’nin başkenti olan Londra, aynı zamanda dünyanın en önemli turizm, ekonomi ve finans merkezlerinden biri. Siz de, birbirinden güzel yapıları ve doğal güzellikleri ile cezbedici bir görünüme sahip olan bu eşsiz şehri keşfetmek için Londra uçak bileti fırsatlarını değerlendirebilirsiniz.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here